| Qook a întrebat:

Bună, bună. Am cumpărat un șemineu de pe brico, (https://www.bricodepot.ro/......0884.html) dacă contează modelul, totul bine și frumos pana sa realizez ca pe lângă cot și economizor picura apa împuțită cu fum ×)))
Cei de la țară cred ca știu cât de nasol miroase "apa de la ursoaica", ma dor și ochii și nasul sa respir zeama aia 20/30 de minute si dimineata si seara cand aprind focul, mi-a stropit si peretii, am sters pana s-a luat culoarea si petele astea tot n au iesit, am lipit în jurul cotului și al economizorului, la îmbinătură, jokes on me, a curs pe dedesubt, taica mi-a aseară habar n am ce a făcut si ce a intors, dar acu curge și n șemineu pe lemne și pe jos pe parchet, toată camera pute a fum cu apa și ma scoate din sărite. Tuburile alea pe unde iese fumul nu sunt limite fix ca nu cred ca au cum, nu au filet sa fie la perfecție, asa o sa ma afum toată iarna? Miros a cârnat afumat de vreo doua săptămâni. Ceva sigur am facut noi gresit, dar nu stim ce, eu inteleg ca e aburul si e normal sa se scurgă, da nu cred ca e normal sa ma gazez eu aici, poate ati trecut prin asta sau știți ce sa facem? Please! :))

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e normal sa aveti gaze de la ardere, mai ales ca sunt toxice.
Incercati sa inaltati hornul, astfel incat gazele sa aiba unde sa se ridice.
Citeste recenziile de pe bricodepot.ro de la sobele astea, sa vezi cum au rezolvat altii.