Portocaliu, toata camera mea e portocaliu si este cea mai la moda.
Ce sa spun? Peretii portocalii, dulapul portocalii, perdelele portocalii, cosu de gunoi galben, biroul portocaliu, patul portocaliu, covoarele portocalii, usiile portocalii, unele CD-uri din camera sunt portocalii, scaun portocaliu.
In afara de calculator, tv, microfonu de la calculator, calorifer si papuci de casa...si hainele...sunt portocali.
Iti poti combina culorile vii ( ex. mov deschis cu albastru deschis; portocaliu cu albastru; mov cu verde, etc...)
si mobila moderna ( ex. pat, sifonier, rafturi pe pereti, TV in camera, birou, etc.);
ca accesorii poti avea carti sau o lampa pe birou, o perdea moderana ( eu am una sintetica foarte subtire, verde, cu suportul din lemn, asa vrea sa para );
daca ai calculator sau birou poti sa iti cumperi scaun de birou cu roti ( nu stiu cum se cheama ), gasesti diferite culori ( ex. rosu, albastru)
Sper ca ti-au placut sugesgtiile mele :*:*
Ciao
ai putea sa ti-o vopsesti albastru asa am si eu
sau un mov/violet deschis:X
stiu pe cineva care are asa si arata ft bine
ai putea sa pui pe rafturile de pe mobila niste lumanari violete:X
sau poze. rame
carti
pe peretzi ai putea sa pui tablouri
pe birou ai putea sa-ti pui o lampa.si lucrurile tale
perdea violeta :X
ar arata ft bine
Eu am fiecare perete "pictat" cu altă culoare. Poţi să-ţi faci un perete portocaliu, altul verde, unul albastru şi celălalt mov.Cred că ar arata trăznet. Dar fiecare după preferinţe.Sau din 2 culori, am înţeles că este la modă acum.
Sau mai poţi "tăia" pereteţii în două şi să faci câte o jumătate de altă culoare.
Sau intră aici http://www.apla.ro/aplahomeperfect.php şi vezi cum îţi place.
Succes!
Un perete portocaliu - soare si unul verde oliv - iarba tanara de primavara si doi pereti albi acolo unde pui mobila mai inalta
Si eu imi fac camera si nu stiu :| oricum peretii i-am vrut albi :) o sa-mi fac fac camera in vreo 2-3 culori poate chiar mai multe :)) trebuie sa vad la fata locului ce culoare imi fac patul, biroul si sifonieru si dupa astea ma ghidez dar oricum nu vreau culori inchise, vreau turqoise, verde, bleu, galben off e foarte greu
uite aici niste culori frumoase :x
http://www.studiopress.com/demo/blackcanvas/images/colors.png
nu pot sa am prea multe culori ca o sa fie prea urat :))
Pai pereti roz, un coltar ce se desface sa poti dormi de culoare mov perne rosi in forma de inima si stele albastre, un covor mic si parchet fain niste perdele verzi, un tablou deasupra patului cu tine in forma de inima, o noptiera galbena cu poza vedetei preferate, o veoza, un dulap mare cu usi ce se misca, un raft cu:un ceas, un ursulet, o pisica de portelan, si un birou cu o glinda mare sa te poti machia , un birou cu laptop, o masuta cu tv cu plasma.
Sal eu o sa imi fac mov, daca iti place culoare eu zic sa o faci mov e super faina
Pereti roz, o canapea mov, in fata canapelei o masa cu televizor cu plasma, un covor verde cu flori roz pe el, o masa cu oglinda sa ai unde sa te machiezi, un coltar ce se desface pe care sa dormi, o noptiera langa coltar sa-ti pui ceasul telefonul ce vrei, un raft cu o jucarie de plus, un dulap cu usi pliante, niste perne pe canapea sau coltar 3 inimi rosi si 3 stele galbene sau albastre. O camera de vis ce sa mai
XVCDG întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DANIEL17101998 întreabă: