Doamne saracul catel... ce oameni...eu te sfatuiesc sa te duci la un alt veterinar sa ii iei pe toti la rand pana gasesti unu care sa te ajute... mi-e asa mila de el ca trebuie sa sufere...insa trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca va muri pana la urma...iti urez succes si sper sa mai traiesca catelul tau cat a trait si pana acum:*
Este o fiinta ca noi toti, si normal ca sufera, si sufera in tacere, numai el stie prin ce chinuri trece.Nu-l lasa de izbeliste, te rog mult tine-l pana in ultima clipa, alina-i suferinta mangaindu-l si arata-i ca a insemnat ceva pentru tine.Cainii sunt cele mai devotate animale, si vorbesc din prisma unui om care are un astfel de suflet aproape, un caine credincios, bun si intelegator.Nu il duce nicaieri, lasa-l sa te simta aproape si incearca sa il hranesti cu mancare facuta la robot astfel incat sa fie lichida...merita sa incerci.
De oamenii nenorociti care ii otravesc nu mai discut ca deja dispretul atinge cote maxime din perspectiva mea.
Sper ca nu iti vei parasii bunul prieten in astfel de momente si astept vesti in cadrul acestei intrebari.
OOOOOOFFFFFFFFFFF, ce pacat, lume mai rea decat animalele, eu l-am pierdut pe al meu de aproape doua luni, nu pot sa-l uit, avea 14 ani, tot de batranete a murit, nu putea sa moara bietul, mi-am dat seama si cu lacrimi in ochi am plecat de langa el si cand m-am intors murise deja, iti inteleg durerea, trebuie sa ne consolam cu faptul ca numai cine nu se naste nu moare. incearca cu putin lapte caldut cu zahar dai cu lingura, sunt alaturi de tine.
Nu imi trece prin minte sa il duc undeva, dar as vrea sa nu mai sufere atat, nu mai pot sa il fac fericit in situatia asta, dar nu stiu ce sa-i fac sunt asa neputincioasa.
Nu am unde sa il duc la eutanasiere, am cerut medicului veterinar sa vina sa ii faca ceva si a zis ca nu are ce ii face ca e batran si gata, o sa am grija de el pana im iltima lui clipa si dupa aceea, nu m-am gandti niciodata ca voi plange dupa un caine si voi suferi asa mult. Imi zic sunt femeie in toata firea nu un copil, dar cand ma uit la el ma apuca plansu.
Azi dimineanta a murit Vlaicu asa il chema pe cainele meu, m-ai pregatit foarte bine IsusHristos, asta e.
Pentru cei care ati raspuns pe 7 noiembrie cainele meu a murit pe 4 noiembrie, nu mai bea lapte, nu a baut lapte deloc din momentu in care s-a imbolnavit.
Imi pare rau, dar in scurt timp o sa ai o pierdere in familie(cainele)... un caine traieste maxim 21 de ani, deci cainele tau s-a imbolnavit si azi-maine da coltul. Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l ierte.
Ai grija mare de el ca e pacata sa il pierzi...eu am acasa 3 catzei unul de un an, una de 4 luni, si o catzea de aproximativ 10 ani , si ii iubesc pe toti pentru cel de un an am plans si m-am certat cu familia, si a fost bolnav, stateam seara pana la 4 dimineata cu el si a doua zi ma duceam la scoala:X, cam 2 saptamani m-am chinuit asa si nu l-am dus. Si cand vedeam ca plange il luam in brate si il mangaiam si ma bufnea si pe mine plansul...il iubesc mai mult ca pe orice, si mi-as da viata pentru el:X:X:X... el acum ma simte de la o posta si ma iubeste si el enorm, simte cand sunt suparata si vine si ma linge:X:X... ai grija de el :X!
Petreceti ultimele clipe din viata lui cu el, e batran saracu si nu mai rezista, iar tu vrei sa il duci si sa nu-l mai vezi? As trebui sa-ti petrece ultimele clipe alaturi de el si sa il faci fericit cum nu l-ai mai facut niciodata.
Veterinarul a confirmat otravirea? daca da, mai bine ii faci o injectie si scapa catelul de chinuri. daca veterinarul nu a confirmat otravira inseamna ca poate fi un os de gaina care ti-a scapat din mancare. daca esti sigura ca este otravit mergi cu el la veterinar pentru o injectie letala, ar fi cel mai indicat.
Eu am un boxer care este foarte bolnav, de cativa ani incerc sa-l tin pe picioare cu medicamente dar boala recidiveaza, de fapt e o larva care traieste in tesuturi si coaguleaza sangele, plus ca a fost operat de 2 ori si a avut tije metalice externe.noi nu am fost in stare sa. l eutanasiem, dar tot acolo o sa ajungem pentru ca boala se agraveaza dupa fiecare vara, fiecare toamna este si mai grea decat ultima.imi pare rau, este foarte greu sa te desparti de el, dar asta e cursul vietii.
Oricum... spera in continuare eu asa mam chinuit cu motanul meu Tom de la tara.Era tanar avea 3 ani. Mi-au zis vecinii ca a mancat o soparla. I-am dat lapte sa bea fiindca daca ii dai imediat dupa otrava doar o sa aiba dureri si nu o sa moara dar nu a mers.... Sa chinuit o saptamana si dupa si-a dat Duhul. Dumnezeu sa il ierte! Am plans mult dupa el.Cand vedeam o fetita cu un pisoi in brate imi dadeau lacrimile, cand vedeam o pisica lovita imi dadeau lacrimile, etc. Dar mama si toata lumea mi-a zis sa nu mai plang dupa el ca nu il voi aduce inapoi. Dar sufeream . Cred ca unii dintre voi stiu sentimentul sati moara cineva drag. Dar viata a mers mai departe. Peste ceva vrema o vecina care are 2 fete a luat de le cineva 2 puisori de pisicuta, imi dadeau lacrimile, dupa o zi sotul ei i-a zis ca nu este de acord sa le tina, si lea dus intr-o vale si lea lasat acolo doar pe ei doi si Dumnezeu. Mam dus cu mama pana la magazin sa luam ceva cand dintr-o data un Miau! superb mia strapuns inima.Era unul dinte pisoiasi aceia.Fratiorul lui nu mai era dar dansul a mai avut o speranta de la Dumnezeu! Si acum e un Raspatat de un an jumate! Il cheama tot Tom! Si mi s-a dus suferinta.Nici acum nu l-am uitat pe vechiul Tom dar Noul TOM MIA ALINAT DUREREA. Sper ca ti-am fost de folos.Sa nu uiti viata merge mai departe
Tweety te sustin. Stiu ca sunt sentimentala dar doar in privinta animalelor cand am citit ceea ce am scris ca eu de obicei scriu cu foarte multe greselii am inceput sa plang. Chiar daca oamenii de stiinta zic si confirma altceva dar animaleele sunt mai destepte de o mie de ori fata de noi.
Juniper- ceea ce ai spus tu e ok dar degeaba, catelul simte ca vrei sa faci ceva pentru el dar tot se chinuie. Iar pentru tine Maria cel mai indicat e sa il duci la eutanasiere e un lucru groaznic, dar decat sa se chinuie e mai bine asa pentru ca oricum nu va mai avea mult de trait...sau daca preferi si iti este chiar mila..., daca nu este o solutie si chiar nu poti accepta ideea tot ce iti ramane de facut este sa stai cu el pana ii vine sfarsitul cum zice juniper
...... buna. imi pare rau dar eu cred ca va muri. Asa traiesc cainii... 14-16 ani . Stiu ca va fi enorm de greu dar ia-ti un alt caine . Si mie mi-a murit catelul si am crezut ca imi va fi enorm de greu sa-l uit dar acum mi-am luat un alt caine la bunici si a reusit sa ma faca sa-l iubesc. Orice animal e unicat in felul sau si nu poate fi inlocuit dar el simte ca il iubesti. Arata-i cat de important este pentru tine. Chiar daca unii nu cred animalele inteleg ceea ce spunem si ceea ce simtim. Fa-l sa se simta multumit. O sa fie foarte fericit ca a reusit sa fie prietenul tau. Asta simt eu... asta as fi simtit eu daca eram caine . Stiu ca pare cam copilaresc ceea ce am spus dar asa sunt eu . Te pup dulce si sper sa nu moara catelusul tau . Sau macar sa...sa decedeze fericit ...
Dai lapte dulce.si catelul meu a fost otravit dar i-am dat lapte dulce fortat timp de cateva saptamana in continuu si acum nu mai are nimic.bine ca al meu nu este batran.joacate f mult cu el cu toate ca el nu are chef...si mergi la alt veterinar .trebuie sa existe un medicament ceva.este imposibil.incearca