| Floreenofficial a întrebat:

Buna! Ce faceți când aveți o insectă în camera ca să iasă? Mersi.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Deschid usa, sau geamul happy

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Deschid geamul si incerc sa o dau afara.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dau cu prosopul după ea.

| J0B0MAT a răspuns:

Depinde.Le omor sau le dau afară pe geam, dacă mi-e lene le las în pace.Albinele și viespile nu le las în pace never. Spray-ul pentru insecte e cel mai eficient.

| StoicAnalysis a răspuns:

I-au un borcan si o hartie, o prind, si o arunc afara. Daca e gandac de bucatarie, il pocnesc cu slapul.

| Sophieka a răspuns:

Deschid geamul, si daca este o insecta / paianjen atunci iau o hartie si un pahar / borcan. Hartia o pun dedesubtul insectei si apoi pun recipientul peste hartia cu insecta care se afla pe hartie si astfel intorc hartia cu insecta in recipient, tin de hartie ca sa fie acoperit paharul si merg la geam si eliberez fiinta aceea ca sa traiasca si ea.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

O prind și o strivesc

| TheGentleman a răspuns:

Cu pliciul de muște, șlapul, bocancul sau sprayurile antiinsecte

| Gabrielll3 a răspuns:

Incerci mai intai cu frumosul, diplomatic dar daca nu asculta de vorba buna, iei ciocanul si dai tare.

| TheGentleman a răspuns (pentru Gabrielll3):

Albinele ar trebui lăsate în pace, polenizează și fac miere, sunt utile. Despre viespi, sunt de acord cu tine, dar ai grijă că înțeapă, iar acul are obiceiul de a trece prin protecție dacă nu e suficient de groasă.

Nu e greu să le diferențiezi

| J0B0MAT a răspuns (pentru TheGentleman):

Eu aș lăsa albinele în pace dar în 27 de ani nu am reușit să le diferențiez de viespi și nu cred că voi reuși vreodată. Albine, viespi le omor dacă nu pleacă de bună voie.

Întrebări similare