| LoL a întrebat:

Cu ce se poate lua spuma uscata de pe termopan? Multumesc anticipat. Funda.

P. S. A m incercat cu diluant dar nu s-a luat.

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Si eu am avut probleme de acest gen, cei de aici m-au sfatuit sa curat cu cif.In plus am aplicat solutia cif pe un burete special pentru teflon. Poti insista caci nu se zgaraie!

4 răspunsuri:
| 9gygy a răspuns:

Daca spuma a picat pe geam, se curata cu lama de ras foarte usor, fiindca lama nu zgarie geamul. Daca e pe rama din PVC, incearca cu spaclul, dar cu atentie, sa nu zgarii pe acolo. Spor!

| Fantoma_1807 a răspuns:

Daca spuma este pe rama scoate/o cu ajutorul foliei ce protejeaza rama, daca este pe geam o scoti razuind incet cu o lama

| BiaBubulina a răspuns:

Pai sti \u acela care se curata gainatul, cu spaclul daca nu poti apeleaza la cineva.toti barbatii stiu funda?

| juleana a răspuns:

Uite ce am gasit eu din pataniile altora : sorry, dar spuma PU intarita nu se poate curata decat mecanic (razuire, frecare etc.). e polimer reticulat si astia nu se mai dizolva cu nimic.
neintarita se curata cu un amestec de solventi organici (in general acetona+propandiol).
curata-l cu tot cu lac/vopsea, apoi vopsesti la loc.

a, ar mai fi o solutie: spuma PU e foarte instabila la radiiatiile UV. daca fereastra este la soare si vecinul e dispus sa stea cu pata pe geam cateva luni, ai sanse ca pana la primavara sa se transforme in praf.

succes! (sursa: http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t180977.html)