Cum sa nu. Poti pleca afara sa muncesti, dar dupa ce ai facut creditul.
depinde de banca ce oferte gasesti, ca poti sa dai si 5% sau 10%.
Dar ma indoiesc sa iti dea credit, cu un an de munca.
Totusi, iei o casa, nu un credit de 2000 de euro sa-ti iei logan.
Te inhami la creditu ala sa-l platesti multi ani de acum in colo deci banca trebuie sa se asigure ca ai de unde sa platesti banii aia.
Daca voi avea banii stransi din afara, cum ar fi 32.000 de euro si sa ii dau direct la banca si ce mai ramane de vazut, scap mai repede.
Nu merge chiar asa. Trebuie sa citesti bine contractul, Ca sunt multe banci care nu accepta plata restanta in totalitate, si daca o accepta, te arde la dobanda, si platesti si dobanda cu totu.
Intereseaza-te din cel putin 5 parti, pana sa faci pasul asta
si vezi ca afara nu umbla cainii cu covrigi in coada,
Din 1200 1400 salariu, platesti chirie 500, daca ai noroc cu tot cu utilitati, daca nu, te costa si 900 1000 cu tot cu utilitati, plus ce mai mananci, muncesti ca sa traiesti practic.
Doar daca gasesti ceva, cu contract de acasa, cazare si mancare inclusa, sau sofer de tir, sa iei cel putin 2000 £ pe luna
ma gandesc ca esti mic si nu te-ai lovit pana acum, sau sa ai prieteni care au mai plecat, de nu ti-ai pus problemele in felul asta
In tara stai la ai tai mananci mancarea lor folosesti internetu lor etc.
Afara, esti pe cont propriu.
Adica iei tu 1300 pe luna, dar cand aduni internet, telefon chirie, apa gaz, gunoi, mancare, haine, masina pana la munca sau autobuz, asigurare, etc, muncesti doar ca sa traiesti
Nu e cum vezi pe internet
Am 22 ani si sunt sudor cu experienta, nu am fost niciodata pe afara dar trebuie cumva sa am banii pentru casa, de aceea ma gandesc pe ce directie o iau...
Bondarel99 întreabă:
anamariapetronela întreabă: