anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Dacă bag la cuptor legume/fructe cu tot cu semințe mai pot planta după aia semințele? Sau de la căldura cuptorului nu vor mai creste?

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde de seminte. Depinde de cit le tii la cuptor. Viata e intotdeauna plina de surprize, apare si in cele mai urite conditii uneori. Dar nici sa nu te miri daca se fac praf, e totusi vorba de cuptor.

| Simpatic a răspuns:

Nu cred, gandeste-te ca cuptorul functioneaza la cateva sute de grade Celsius, aceste grade patrund si interiorul!

| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, daca iei testiculele boyfriend-ului, mirelui, logodnicului, sotului si le fierbi, crezi ca mai poate sa faca, copii dupa aia?
dap, poate sunt sadic, dar intrebarea ta e, EXACT acelasi lucru... FFS!

| anonim_4396 explică (pentru Zuzu1991):

Nu este la fel, sunt unele semințe care cresc după ce sunt încălzite la o anumită temperatură (de flori )
De aceea am întrebat pentru legume/fructe

| Yuoia a răspuns (pentru anonim_4396):

Incalzite, nu coapte!
Da, semintele de lamai care au trecut prin ceai cald, ceai pe care il poti bea si tu, incoltesc mai repede. Dar nu coapte in cuptor!

| cristi202 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Hei, asta nu e o comparatie. La oameni se stie ca doar 3-4 grade in plus duce la probleme in cazul barbatilor. Poate fi o problema daca un barbat tine laptopul pe picioare, caldura laptopului putind influenta zona intima in acest sens.

| dinaprilie a răspuns:

Cred ca doar daca "invelisul" este f gros..altfe le cam place pe la temp optima.

| Mirel4412 a răspuns:

In niciun caz. Deja devin un lucru complet nou chimic daca le expui la temperatura ridicata, e ca si cum ai zice ca lemnul si lemnul ars( carbunele) sunt la fel.

Răspuns utilizator avertizat