| EvaTramell a întrebat:

Daca se varsa suc pe mocheta, se usuca si ramane pata?happy
Acum am patit eu si nu stiu ce sa fac incerc sa o usuc dar mi-e frica sa nu ramana pata. Peste 1 ora se intorc parintii happy si vreau sa nu se vada happy. Si cum spuneam RAMANE PATA?happy Help me e grav happy. help me va rog dau funditahappy Astept raspunsuri happy:*:*

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Depinde ce suc... dar nu cred ca ramane pata. happy [-x
Nu o usca...sterge-o usor.
Bafta! :*

| Mihaela a răspuns:

Dupa parerea mea, nu.:d

| Ady00pk a răspuns:

Detergent pentru carpete! e un lichid pe care il pui pe, perie si freci cu el pe jos! Daca nu ai, recomand sa dai cu peria, sapun si apa! apoi usuci cu uscatorul!

| mika a răspuns:

Pune apa calda intr-un lighean toarna 2-3 capacele de Vanish lasa 5 minunte sa se dizolve bine venishul si apoi iei o perie si freci covoru, sau poti pune venish direct pe pata de pe covor lesi sa intre in tesatura si freci cu o perie!

bafta:-ss

| manuilegal a răspuns:

Depinde ce culoare are mocheta? daca e inchisa la culoare nu prea ramane pata si depinde ce suc. daca e ceva cu acid ceva genu COLA FANTA etc sunt sanse sa iasa mai usor daca sunt sucuri naturale putin mai greu. cxauta o carpa umezeste-o in apa xcalduta. freaca bine locul. dupa ia putin deterghent pune acxolo. si freaca din nou cxu carpa umezita o sa iasa sigur. daca locul ramane ud ia un feon si usucx-o.

| teo3D a răspuns:

Nu usca! ia o carpa uda stoarce bine si freaca pana ti se pare ca s-a dus apoi ia o carpa uscata si freaca fff bine. O sa vezi ca nu o sa se vada. Daca usuci fara sa freci cu carpa uda o sa vezi ca ramane pata! Bafta:X:*

| EvaTramell explică:

Buna manuilegal, este suc Fanta sad. apoi l-am uscat cu feonul si am dat cu aspiratorul dar inca se mai vede pata happy. am sters direct cu o carpa uscata sad. Deci acum ce se va intampla happy? :-s. Mi-e putin frica ca ma certa mami happy...happy help me happy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste vanish.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta stie.