| inna_6444 a întrebat:

Buna!
de ce in tot deauna noi fetele trebuie sa facem primul pas?
[inlegatura cu baiety]

Răspuns Câştigător
| Coriii a răspuns:

Baietii sunt lasi

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu primul pas conteaza de cine e facut, ci urmatorii daca sunt facuti in doi!

| CM7YRE a răspuns:

Buna...nu sunt fata, dar, la ce te referi cu "primul pas", sa cereti voi fetele prietenia baietilor sau ce? daca te referi la asta, nu e mereu asa, cred-ma tongue, in ziua de azi mai exista si baieti sinceri "don juani" cum se numesc ei, deci, nu trebuie ca intotdeauna sa faceti voi mereu primul pas tongue

| OanaG a răspuns:

Gresesti, nu toate fetele fac primul pas! Sunt etape in care trebuie sa faci cateodata si tu primul pas!

| Petronela a răspuns:

Nu intotdeauna se intampla asta

| →s ♥ ą← a răspuns:

Nu intotdeauna:d

| Aniela2777 a răspuns:

Normal, baietii trebuie sa faca primul pas, dar cum baietii sunt mai lasi, facem noi fetelehee hee le dam lectii.

| ramona0506 a răspuns:

Buna!
nu e neaparat sa faca fetele primul pas
cel mai bine e sa vorbesti mult cu el, daca nu esti pregatita sa faci primul pas, asteapta pur si simplu

| adry_4721 a răspuns:

Poate suntem mai curajoase.Nu stiu dar e o intrebare buna aici ar trebui sa raspunda baieti sa ne dea niste explicatii nu?(glumesc)pupkiss

| guardyan79 a răspuns:

E simplu ca asti din ziua de azi nu se mai numesc barbati nu ai vazut ca majoritatea au devent homosexuali si care sunt normali sunt prea paosti le place doar sa se laude nu ai vazut c daca se culca cu o fata insira la toti prietenii nu sunt de incredere cum era generatia mea

| paul0013 a răspuns:

Pai. poate pentru ca unii sunt prea timizi sau nu observa ce simti pentru ei sau pentru ca sunt lenesi, sau ca.de cele mai multe ori nu au ei curajul sa faca primul pas. dar sunt multe motive...aaa.si apropo.sunt baiat big grin laughing

| Misha_1025 a răspuns:

Fata care ai luat fundita, nu sunt lasi baietii, trebuie sa faceti voi primul pas pentru ca daca ar face baietii primii a-ti spune ca va hartuieste sau vor doar sa profite de voi.