| marisaaellena a întrebat:

Buna, de ceva zile am impresia ca am purici la mine in casa,mereu simt cum ma pisca ceva dar cand ma uit nu vad nimic,am facut curatenie am schimbat lenjeriile am spalat tot ce era de spalat dar tot am senzatia ca am purici nu stiu ce sa mai fac, am dat si cu spray de muste crezand ca functioneaza.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi sa nu fie plosnite (paduchi de saltea)

| Furnicuta000 a răspuns:

Sa nu fie o alergie sau parestezii care sa dea impresia de ciupituri de purici

| StoicAnalysis a răspuns:

S-ar putea sa ai plosnite de pat. Uita-te sub tablia patului sau in colturile greu accesebile de sub pat cu o lanterna, si vezi daca gasesti excremente de insecte. Daca ai noroc si le gasesti si unul dintre cuiburi, ai sa observi ca plosntele de pat sunt de culoare rosiatica si aplatizate putin. In cazul in care ai asa ceva, trebuie sa faci curatenie generala, sa speli cu apa fierbinte toate hainele si asternuturile, si daca ai covoare sau mochete, ai cam pus-o, ca trebuie sa chemi echipe de dezinsectie specializate.

| marisaaellena explică (pentru StoicAnalysis):

Nu sunt plosnite de pat, am dat toata mobila la o parte nu am gasit nimic, am curatat salteaua sub pat peste tot nu am gasit nimic, covoare nu am in dormitor chiar nu inteleg ce e

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru marisaaellena):

Se ascund in crapaturi, la imbinari.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Descrie piscaturile.
Cand speli, spala la min 60 de grade.

| marisaaellena explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Simt cum ma mananca ceva, am avut niste piscaturi pe piele dar foarte mici erau si nu ma mancau, am spalat si degeaba

Ai niste paraziti, daca lasa urme.
Mergi la dermatolog sa identifice ce este. Ar putea fi si o alergie.
Fa o deparazitare interna: un catel de usturoi zilnic, timp de 2 saptamani. Nu iti dauneaza. Alte natii fac deparazitare de cel putin 2 ori pe an.
Spala rufele la min 60 de grade.
Intre timp, nu mai lasa nici o sursa de apa sau lichide pe nicaieri. Repara tevi si orice robinet care picura.

Nu te mai intoxica cu spray-uri de muste sau gandaci.
In caz de vreo infestatie ceva (vezi ce spune dermatologul), cumperi un aparat de ozon (costa 200-300 lei) si ozonezi.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate ai praf. Acolo au condiții.

| DariraaMarket a răspuns:

Pentru liniștea dumneavoastră puteți folosi soluție Taifun. Găsiți cred că la orice fitofarmacie sau farmacie veterinară. Dar cum au mai spus și câteva persoane în comentarii, să nu fie vreo alergie sau ceva făcut pe fond nervos. Încercați întâi prima metodă iar dacă nu funcționează, luați în calcul cele de mai sus?

| marisaaellena explică (pentru DariraaMarket):

Din fericire era doar un purice mititel de la cainele meu, am reusit sa scap de ellaughing

Mare atentie. Ei acum isi cauta gazde, pentru ca afara este frig.