| Condratt a întrebat:

de un timp am vazut prin piete mobila(mese, noptiere, dulapuri)facute dintr-un material format din rumegus presat(nu stiu cum se numeste), as fi interesat daca se gasesc placi din materialul respectiv de vanzare, cam care ar fi pretul si unde as putea gasi!

Răspuns Câştigător
| AdiSR a răspuns:

PAL sau PFL, găseşti în magazine ca Ikea, Bricostore, Practiker

| Condratt explică (pentru AdiSR):

Ai vreo idee despre pret/m2?

| AdiSR a răspuns (pentru Condratt):

Intră pe site-urile de la magazinele mai sus enumerate, ar trebui să găseşti ceva cataloage cu preţuri

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Fa o cautare pe Google tastand numele orasului tau si placi PAL, MDF, HDF--- cautarea va genera fie comerciantii de asemenea placi din orasul tau, fie producatorii de mobila care le folosesc ca materie prima. In Cluj, spre exemlu, se gasesc, la pret bun, la "Arabesque" --- pretul este in functie de grosime si material.

| HappyCandy a răspuns:

Stiu placi de atea, am si eu acasa citeva ca tata a facut o cusca pentru ciine din asa material. Nu e ff scum dar nici foarte bun decit pentru interior, deoarece la ploaie cleiul sie ia si ramiine doar rumegusul care cade sad e un nonsens sa faci ceva pentru exterior dintr-un asemenea material, un vecin si-a facut o casuta unde tine instrumentele din PFL si peste doi ani de la ploi cam s-e strica de-a binelea.

| Condratt explică (pentru HappyCandy):

Eu vreau pentru interior! Multumesc!