Odata ce ti-au ajuns in casa, gandacii nu mai trebuie sa vina din alta parte, efectiv stau prin locuri inaccesibile si mananca, chestii la care tu nici nu te gandesti, cum ar fi firmituri sau orice resturi de alimente gasesc
iar ca sa scapi de gandaci sunt doua solutii mari si late:
1. vine o firma de deratizare si da cu solutie anti-gandaci PRIN TOT BLOCUL, FARA EXCEPTII (orice exceptie si gandacii or sa reapara) lucru imposibil in rrrrominica, sunt multi care nu deschid usa, si care nu vor sa auda, si nimeni nu le poate face nimic (in alte tari isi iau amenda, daca nu deschid usa)
2. am incercat spray in draci, luni de zile, este frectie pura la picior de lemn, am dat prin toata casa si am plecat din casa si in 2 zile iar era plin de gandaci, asa ca singura solutie practica pe care o stiu este:
https://www.emag.ro/search/gel+gandaci+bayer
CHIAR functioneaza, faci picaturi mici pe la toate coluturile pe unde ai vazut gandaci si intr-o saptamana o sa ai casa plina de gandaci morti, eventual si vecinul o sa aiba, pentru ca, gandacii sunt atrasi de gelul ala, mananca, se acopera de substanta activa si apoi toti gandacii cu care vin in contact mor... TOTI
unde mai pui ca nu are nici o problema oarecare cu oamenii, nu e toxic deloc, nu trebuie sa pleci de acasa dupa ce ai dat cu el
Daca ai vazut si pui ai colonie de gandaci din pacate.
Iti trebuie dezinsectie profesionala si dupa ce scapi de ei poti folosi saptamanal/lunar solutii.
Draga mea, gândaci sunt si in spitale. Cel puțin eu am văzut in Spitalul din Alba Iulia si Aiud, fiind internata. Degeaba îmi împachetam mâncarea sau hainele in așa fel încât sa nu poată intra, dimineața noptiera era plina de gândaci si chiar si in pachetele unde era mâncarea sau îmbrăcămintea. Se pare ca este f greu sa scapi de ei.
Si daca sunt si in spitale (trista realitate)asta nu inseamna ca trebuie sa ma imprietenesc cu ei in propria casa)
Poti sa faci orice. Degeaba daca o faci singur. Trebuie sa faca dezinsectie TOTI vecinii. Sigur au si ei chiar daca nu recunosc. Toti vecinii dar si la subsol. Iar operatia trebuie repetata dupa cateva zile (nu mai stiu 7 sau 10) pentru ca solutia nu afecteaza ouale. Altfel puii care vor iesi va vor umple din nou apartamentele.