Bateria are şi un cartuş de plastic care dacă îi făcut din plastic de proastă calitate poate să emane un miros neplăcut.
Nu bateria e problema, am patit-o si eu. Apa miroase ca slapii din magazinele chinezești, nu?
De vina este flexibilul de sub, mai exact cauciucul din interior. Din fericire se poate cumpăra separat. Se gasesc chiar si din cupru sau inox. Dar poți cumpara liniștit si din astea banale, nu vor mirosi la fel cu cele chinezești.
Mie greu sa cred ca o baterie de chiuveta, de regula fabricata din inox sau din alama sanitara, poate modifica intr-atat de mult caracteristicile organoleptice ale apei(gustul, mirosul, culoarea).Mai mult ca sigur, de vina este calitatea apei care ajunge la baterie! Verifica la vecini daca apa, cu provenienta din aceiasi sursa, are sau nu acelasi gust si miros.
Toti ati scris de dragul de a scrie. Mi-e greu sa cred ca nu ai cititit nimic!
La baie apa este buna. Ce sa caut la vecini? Numai la bucatarie, DUPA schimbarea bateriei a aparut problema.
Bateria are şi un cartuş de plastic care dacă îi făcut din plastic de proastă calitate poate să emane un miros neplăcut.
1/ Probabilitatea ca mirosul acela pe care il descrii sa fie din cauza noii baterii este extrem de putin probabil, dupa mine fiind exclus! 2/ Inteleg si accept ca mirosul si gustul apei le-ai apreciat ca fiind *intepatoare*, insa nu stiu cum ai reusit sa constati toxicitatea apei fara vreo analiza chimica de laborator. 3/ Nu ai pomenit nimic despre culoarea apei, daca este ori nu limpede si daca are suspensii. 4/ Care e sursa de apa potabila si cum este apa vecinilor a caror instasalatie presupun ca este alimentata de aceeasi sursa?
Inca nu s-a spalat. Dar am aflat ca de vina e calitatea proasta a cartusului din interior. Plastic prost. Deci, nu se va spala. Trebuie schimbat definitiv.
Da ai dreptate daca e calitatea proasta a cartusului n-ai ce face