Miele... Astealalte sunt cam la noroc si cum le folosesti. Eu unul am un Beko de vreo 14 ani, no problem. Nici o problema, nici o reparatie.
Am un westood de vreo 10 ani și doar o dată am reparat-o acum 1 an cu 250 lei. Electricianul i-a dat cuva jos, a luat-o la service și a schimbat o piesă de pe ea.
Sigur o să se mai strice cândva; dar asta nu știu când.
Mai așteaptă răspunsuri și de la alții.
Intră pe eMAG și vezi comentariile clienților de la fiecare marcă.
Da, ai dreptate că nu mai există.
Trebuie să ți cont de două lucruri:
-să nu ți mașina în baie (și nici afară dacă stai la casă), pentru că la umiditate se va strica;
-sa nu uiți să îi scoți șuruburile din spate mai înainte de prima utilizare (cere vânzătorului să îți arate cum să faci, pentru că este simplu; dar și vital pentru mașina de spălat).
Eu nu aș merge pe un produs românesc, deoarece toate produsele românești ruginesc, deoarece au o tablă slab calitativă; extrem de slabă.
Nu exista reguli.Producatorul poate schimba in orice moment un furnizor si lotul respectiv sa fie cu probleme.
Cumpara garantie extinsa si 4-5 ani stai fara griji.
Tot de frica asta am luat o masina Candy de vreo 1500 de lei si a inceput sa piarda apa dupa 2 ani fix dupa ce a iesit din garantie.
Piesa a costat putin dar ca sa ajungi la ea trebuia sa demontezi jumatate de masina.
Eu am o masina de spalat Samsung de 6 ani si merge perfect, arata exact ca in prima zi si functioneaza ca in prima zi.
critikl întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: