| maphiotul a întrebat:

Buna dimineata.
Credeti ca folosește la ceva chestia aia colorată, nu stiu cum i se spune care se agața la wc sau o cumpar degeaba?
Daca da, la ce?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

E mai curat, previne calcarul si miroase mai ok. Daca ce vrei de fapt e sa fie lumea de acord ca sa ai un motiv sa nu mai dai 5-10 lei pe el sigur o sa apara si din aia.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dezinfectant.

| maphiotul explică (pentru sadrian46):

Cred ca,, dezinfectant" e doar efectul psihologic
Ce sa dezinfecteze si de ce?
Dragi apa si se duce laughing

| ReddY25 a răspuns:

Cred că te referi la Bref și da este utilă pentru că miroase frumos când tragi apa

| maphiotul explică (pentru ReddY25):

Da,bref sau altele similare
Nici nu miroase frumos nici nu coloreaza apa
Chiar exact bref nu mai stiu daca am avut

| Wr3nch a răspuns (pentru maphiotul):

Da, are un pic de dezinfectant in plus. Daca vrei apa colorato sunt rezerve speciale pe care le pui in vasul de apa si o coloreaza tot timpul

| maphiotul explică (pentru Wr3nch):

Da,stiu
Alea chiar imi plac ca am avut, deși singurul rol cred ca e estetic
Doar ca aici unde stau acum nu se poate deschide capacul la vas sad

Nu e doar estetic, in vasul de WC se pot acumula bacterii, si doar niste apa cand tragi nu e suficient sa le spele.

în fine, nu am pus intrebarea pe TPU ca sa ma contrazic
dar nu cred ca bea cineva apa din wc ca sa il afecteze acele bacteriilaughing

,,Daca ce vrei de fapt e sa fie lumea de acord ca sa ai un motiv sa nu mai dai 5-10 lei pe el sigur o sa apara si din aia." laughing laughing
Bine, bine.o sa cumpar azi

E mai curat, previne calcarul si miroase mai ok. Daca ce vrei de fapt e sa fie lumea de acord ca sa ai un motiv sa nu mai dai 5-10 lei pe el sigur o sa apara si din aia.

| Motisor a răspuns:

Tu ți-ai citit întrebarea? Dar pana acum de ce o cumpărai laughing, daca nu te ajuta cu nimic și nu vezi nici o diferență cu sau fără la ce mai dai banii degeaba laughing ai prea multi? Eu stiu ca atunci cand ai o problema iti cumperi ceva care sa te ajute sa rezolvi problema aia, dar nu cumperi ceva pentru ca asa face toata lumea laughing