| Mihail01Johan a întrebat:

Buna Fratilor!,..., Am si eu o intrebare?!, Daca se poate?!

Am un proiect de facut si as vrea sa stiu cateva?!, lucruri despre?!, Viata de la oras?! :

- Cum este Viata de la oras?!, Fata de cea de la Tara?!
- Care sunt sarcinile concrete, despre, Locuinta sau Apartamentul Respectiv in care stam?!, sau Domiciliul Respectiv in care Locuim?!
- Care sunt conditiile concrete?!,., care s-ar, putea, oferi in avantajul fiecarui om in parte mai ales cand esti un nou venit la Orasul respectiv si stind ca?!, Nu ai mai locuit!,..., Niciodata intr-un, Oras, departe de Sate sau Comune sau Localitati, Renumite?!
- Care sunt Etapele pentru?!, a Cumpara un Apartament, de la Clasa 0 pana la Clasa... 7, 8 sau 9, Asta?!, fiind in considerare, modul prin care se poate baza o persoana concreta in care se poate pregatii cu o anumita gestiune de bani prin care isi poate achita!?, cu usurinta?!, Un apartament la Clasa mult Dorita!
- Care sunt Cerintele pentru a Gestiona un Apartament, al Renova un Apartament Simplu,, Pentru Inceput,, si?!, pentru al Vinde mai departe, la un alt?!, Proprietare!,..., Fara sa fie implicate?! : Defectiuni al Bunului Respectiv, Probleme cu Renovarea Bunului Respectiv, sau cu alte Defectiuni Termice sau,?! etc, ASTEPT CU NERABDARE?!, Rasp,,...Dv?!, Atentie! Dau FUNDA?!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Citeste legislatia actuala cu privie la cumpararea si detinerea imobilelor (Codul Civil, Legea locuintelor, etc.), precum si criteriile de vanzar-cumparare /inchiriere imobile!

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu rezolvăm teme.

| Mihail01Johan explică (pentru gabicoo):

Buna Asta? Nota 10!

| darrio2007 a răspuns (pentru Mihail01Johan):

O mică precizare. Sa nu scrii la proiect cum ai scris aici. Nu ti se va aproba din start.
Are dreptate, aici nu rezolvam teme.