anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi puteti spune si mie care ferestre termopan sunt mai bune cele in pvc sau in aluminiu.Multumesc

6 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Confectzionate din lemn cu sistemul termpan

| alexam a răspuns:

Cea mai buna firma este chiar Q Fort, cei cu fereastra care rezista, rezista, rezista! big grin Eu cred ca imi voi pune din PVC! Astea stiu ca sunt mai bune. Spor la treaba daca te apuci de asta!

| kufu a răspuns:

Aluminiul este mai rezistent in timp. PVC-ul este un plastic si in timp isi pierde din proprietati. Isi poate schimba culoarea si se poate deforma. Eu as alege aluminiu. O alta alternativa sunt ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan, dar pretul este pe masura.

regis
| regis a răspuns:

Fiecare are avantaje si dezavantaje. Cele din lemn stratificat sunt scumpe, banuiesc ca din aceasta cauza nici nu le-ai trecut aici.
Daca aluminiul este mai rigid si mai rezistent in timp, PVC-ul este mai bun izolator si nu face condens. Eu am optat pentru un PVC imitatie de lemn.

daniela
| daniela a răspuns:

Eu am PVC de cca 10 ani si nu din asta fitos cu zeci de camere dar dintr-un material bun care nu si-a schimbat culoarea datorita radiatiilor solare. Sunt foarte multumita de ele.

| fabiola a răspuns:

Cele din aluminiu! Condensul apare datorita izolarii si a diferentei de temperatura dintre interior si exterior, de aceea e bine sa se faca o aerisire corespunzatoare.Deasemeni este recomandat ca in apropierea geamului termopan sa nu tii foarte multe plante verzi (eviti aparitia condensului)