| alexandrubt13 a întrebat:

Buna, intreb si eu un meserias adevarat la instalatii electrice care e pretul de pus o doza? Chiar va rog sa-mi spuneti sau o doza cu tot cu priza sau intrerupator? Ca am impresia ca unul care deja imi lucra la casa, imi cere un pret exagerat si cred ca am sa o las deoparte increderea si am sa caut altul

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Daca e o lucrare mai mare, se merge cam cu 50 lei/aparat, ca e bec, ca e doza, ca e intrerupator sau priza, cam acelasi lucru.
Pretul include cablatul, nu si spargerea canalelor.
Daca e vorba de inlocuirea unei singure doze cu priza aferenta, normal ca pretul e altul, ca altfel.omul nu isi recupereaza nici costul deplasarii.

| alexandrubt13 explică (pentru regis):

Da mi-a cerut 50 de aparat ca de spart nu e vb ca nu e tencuit peretele si le mai pune si pe sub sapa

| regis a răspuns (pentru alexandrubt13):

Cam asta e pretul standard.

Si poate stiti cat e de tencuit un perete bca deci pe m patrat de la zero pana la cheie asa cum se zice inclusiv modelat colturi etc

| regis a răspuns (pentru alexandrubt13):

La tencuit nu stiu.

60 cere si ext 65 m p de la zero pana la terminare model aspect general dar multumesc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0>100>200 ron in functie de dificultate/timp executie/nr pct-e lucru in locatie/poate ai un mester platinum(m-as mira)_dar 40 ron sa zicem o medie cu spart taiat sant, reparat ghips, doza de calitate(1-2 ron) sa fie cu 3 locuri de honsuruburi sx si dx(3x16/20/25mm de obicei ajunge pana in 3. 5x40 in unele cazuri) sa prinzi priza bine de doza_daca e ceva aplicat gen pat de calblu tot e mai simplu, dar ramane timpul de lucru factor decisiv.
Daca lucri sa pui o doza cu multe scule (nu din piata), printre care si burghiu de 1m cu 4 pastile SDS MAX, roto metabo sau duss, doatare knipex VDE ex Modele 97 53 09-hidraulic x4 fete sau 97 53 14-mecanic x6 fete(~800 ron buc) sau 13 96 200-all in one tool(~2-300 ron buc), pini papuci, calitatea costa.
Knipex 13 96 200
https://www.youtube.com/watch?v=YRr67ptPCHM
Knipex 71 31 250 - 10" CoBolt XL Compact Bolt Cutter
https://www.youtube.com/watch?v=jytZlUjmnRU