Http://mamiciperfecte.com/forum/viewtopic.php?t=1350 ai aici tot ce te intereseaza despre cresterea ananasului in casa. Ai nevoie de acel fruct care se gaseste in magazine ex kaufland
Cred ca mergea la casa si gradina :) oricum, mersi de intrebare, cu ocazaia asta am aflat ei eu cum creste ananasul, habar n-aveam ca creste ca si telina :)) probabil din cauza asta nu gasesti planta in comert, dar dupa cum ti-a spus si ellutza, il poti creste chiar tu, si o alta sursa http://feminin.netul.ro/casa-si-gradina/ananasul-la-tine-in-ghiveci/
Nici eu pana acum 2 ani nu am stiut ca ananasul asa se creste, eu am crezut ca el creste ca si nuca de cocos, in pom
P.S. - Nu am incadrat intrebarea la categoria casa si gradina pentru ca pe mine nu ma intereseaza cresterea fructului pentru productie proprie, ma intereseaza pentru ca vreau sa imi deschid o afacere cu productie de ananas, dar nu stiu daca se poate cultiva in Romania din cauza vremii... sunt curios sa vad daca ar rezista in sere Mersi oricum de intrebare