Coloana de scurgere e comuna pentru cada, chiuveta, wc... e posibil ca acolo sa se fi infundat. Instalator, sarpe, desfundat...
Cheama un instalator si pana atunci pune o galeata sau ceva dedesubt sa nu curga apa pe jos
Deci, pentru lamuriri: Scurgerile se fac asa: de la coloana generala pleaca teava spre Wc (D110mm) si spre sifonul de pardoseala (d 50 mm). De la sifonul de pardoseala pleaca tevi spre lavoar si vas WC. Daca refuleaza si lavoarul si cada, e clar ca s-a infundat pe traseul sifon- coloana generala. Poti incerca sa scoti gratarul de la sifon si sa bagi o sarma mai groasa, sau cu prafuri speciale (din supermarket), direct in sifon.
Ai incercat sa desfunzi cu o pompa? Nu stiu exact daca asta e rezolvarea problemei dar asta imi vine in minte ca "prim ajutor" Trebuie sa cauti un instalator! Mult succes!
SAU : mergi la cel mai apropiat bloc si intreaba administratorul daca are un numar de telefon de la un instalator instalatii sanitare si canalizare
Stai la sat? nu sunt blocuri la tine in localitate? suna la Primarie si intreaba de instalatorul lor sa ti se dea numarul de telefon sau adresa unde e de gasit. S U C C E S.
Am sa-ti spun cum o sa rezolvi problema, daca nu ai rezolvat-o inca. Exista in comert(Carrfour, Kaufland, etc) niste pungulite cu praf numite Pick-Out.Sunt de doua feluri:cu apa calda si cu apa rece.Acel plic se pune in scurgerea de la vana sau chiuveta si se toarna 2 l de apa (rece sau fiarta, dupa cum este produsul)Daca nu rezolvi cu unul, mai bagi unul si tot asa pana rezolvi.Pretul unui plic este cam 2-2, 5 lei.Mai poti folosi si plicuri de Mister Musculo, dar mie nu mi-s-a parut prea eficient in comparatie cu celalalt.Eu am acasa 4 pisici si daca ar fi fost sa chem instalatorul de cate ori s-a infundat scurgerea, l-as fi inbogatit pe acesta! Succes in viitor, ca acum vad ca anuntul tau este din 6 dec!