| aly1alyca a întrebat:

Mie imi place de un baiat dar lui ii place de alata fata de prietena mea cea mai buna si ea il place pe el dar ea nu vrea sa fie cu el impreuna ca o cearta maica sa.O parte din inima zice dal drecu dar alata zice e numai al meu.Ce sa fac? Cred ca prietena mea vrea sa ma faca sa sufar ca ea e profitoare.Dar acum fata e plecata din oras. Credeti ca pot avea cale libera? Daca vreti sa vorbiti cu mine trimitetimi mesaj privat si va dau adresa mea de mess/

Răspuns Câştigător
| AnaMaria941019 a răspuns:

Stiu cum e in aceeasi situatie sunt si eu si daca prietena ta vrea sa te faca sa suferi inseamna ca nu prietena ta cea mai buna! Dar nu cred ca ar trebui sa va stricati prietenia pe un baiat... prietenia ii pe primul loc. Cred ca ar trebui sa uitati amandoua de el doar nu-i singurul baiat de pe planeta mai sunt multi...:-D

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu alerga dupa baiatul care nu tine la tine.Adevaratul baiat care tine la tine si te place asa cum esti vine la tine.

| CatalinaMaria17 a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la el daca nu te place.Si de prietena ta ar trebui sa stai mai la distanta daca zici ca este profitoare. happy

| gabistre a răspuns:

Daca e prietena ta trebuie sa-ti fie alaturi si fal pe baiat sa te placa pe tine...