Frosting.Bati albus de ou cu zahar pudra(nu mai stiu daca trebuie neaparat pudra)si pui colorant daca vrei.Asta se pune din cate stiu pe fursecurile alea de craciun, turta dulce.
Buna.De ce nu iei in considerare sa faci cu frisca simpla din smantana si diferite duiuri mari? Gasesti seturi la orice magazin chinezesc si e a game changer pentru orice prajitura sau platou festiv.
https://www.emag.ro/......D4MVP7MBM/
https://cakemasters.ro/......1c-356.jpg
https://bucate-aromate.ro/......as-cu-pas/
https://savoriurbane.com/cum-se-bate-frisca-naturala-din-smantana/
Frisca, nu folosi unt ca o sa spui ca maninci sapun untu cand pui la frigider tortul se va intari si asa cum este el gras vei simti ca maninci sapun
Stiu ca facut cineva la fel si a mai pus si intre straturi, eu nu am putut consuma asa ceva.
Trebuie ceva usor, nu gretos, frisca, ar fi mai buna decat unt, si poate ceva crema de aia ce se foloseste la eclere, daca stii ce zic, e o crema asa galbuie sau nu stiu sigur cei aia, nu ma pricep, dar stiu ca aia e buna.
Frisca de folosesti fa tu, dar cauta la fel sa folosesti ceva smintana mai slaba, daca e asa ceva, frisca de la magazzin nu-i buna nici aia, gretoasa.
Stiu ceva romani care fac tort de asta dar cu fructe, nu-i deloc gretos si din ce am vazut place la f multa lume.
Crema de unt e cea mai mare greseala la prajituri.Am mincat si eu prin RO prajitura care avea intre straturi crema de unt, ramnea asa glont in gura nu-ti mai vine sa maninci.
Bine acu fiecare cu gustul lui, desi nu vad la care ar place gogolase de alea de unt intarit sa le simta prin gura