Nu-ti taie nimeni curentul daca nu platesti intr-o luna factura integral. Atentie insa, luna viitoare vei avea de platit o factura si jumatate...
Buna
Te duci frumos la Elecrtica si explici ca nu poti achita toata factura, dai jumatate, si apoi luna urmatoare achiti.dar iti va veni destul de greu pentru ca se va emite si cealalta facura..sa nu depasesti 60 de zile cu restanta ca te debranseaza.
O zi buna
Faci o conventie cu proprietarul sa platesca el jumtate din suma pe care eu vei restitui. ca la urma urmei daca nu ai contract si nu platesti el va ramane cu factura neplatita
Ba are importanta daca stai in chirie, contractul la lumina e pe numele proprietarului si el va fi tras la raspundere.
Teoretic poti plati jumate cu proces verbal dar practic nu sta nimeni sa faca asa ceva. Nu stiu daca Enel taie chitanta pe orice suma.
Da tu cand ai declarat indexul l-ai declarat ca bivolita pe tot? Nu ti-ai dat seama ca nu o sa ai de unde plati? Sau n-ai declarat nimic si la citire te-au spart? (unele contoare sunt direct pe hol, vin aia si le citesc cand vor)
Exact! contoarele sunt pe hol si nu am de unde sa stiu ce si cum citesc ei. nici nu ma pricep la astea. daca ar fi ramas si colega, plateam tot. dar asa nu pot scoate din buzunar bani si pentru ea ca nu am...
Pai ii explici proprietarei treaba asta. Cad despre Enel ti-am zis, nu stiu daca taie sau nu chitanta pentru jumate din suma.
Da..multumesc! :*
Npc. Legat de fosta chiriasa, e datoria ei sa plateasca ce a cheltuit. Dar daca nu a stat cu contract e greu de demonstrat ca a stat in chirie acolo.
Tocmai...nu a stat cu contract. Am nr ei, dau de ea, dar nu o pot obliga sa plateasca asta e problema
Mda, nu mai comentez nimic ca nu-i treaba mea dar banuiesc ca stii cum se numesc tipu asta de oameni.
Au multe denumiri ) cred ca nu imi ajung nici caracterele
Cu proprietara ma inteleg. ea cunoaste situatia. eu stateam cu cineva.a plecat si m-a lasat cu cheltuieli.
GhidiuIoan întreabă: