Mobila de bucatarie este de calitate din ce am auzit si vazut, dar paturile...nu prea stiu.
In Dedeman gasesti paturi de la 300 la 4300... Si bucătării aproape tot pe acolo.
In cazul bucatariilor, calitatea e similară cu a altor bucătării din PAL de aceeasi grosime, doar ca spre deosebire de multe altele, sunt facute totusi de o fabrica, nu de un nea Gică de la coltul blocului. Si asta implica lipsa improvizatii, garantie, control calitativ...
Paturile, la fel, sunt similare altora de pe acelasi nivel de pret. Eu am de vreo 8-10 ani un pat low cost, cel mai ieftin la acea vreme. Mi-l trebuia atunci imediat si nu stateam deloc roz cu banii, asa ca am fost nevoit sa îl cumpăr, desi stiam ca e slăbuț. Placile de PAL care tin loc de somiera s-au rupt in cateva zile. Le-am inlocuit cu OSB si acum rezista eroic.
Cred ca mobilă buna faci numai pe comanda ca ce se vinde azi este la o calitate proastă la preturi uriase, mobila pe comanda costa si ea mult dar ai garantia ca minim 10 ani numai ai probleme.
Nu au mobila bună la Dedeman. Ei sunt buni, doar pe materiale de construcții!
Hai sa ti zic eu ca lucrez in mobila ii asa de simplu. tot ce vezi in magazinele astea sunt pe repede inainte gen mobila adica export sau Romania 99 la suta pal feronerie ieftina dar nu numai pentru toate buzunarele., acum ii categoria aialalta de oameni cu bani care isi fac paturi la comanda aleg culoare model tot si te tin o viata ca doar e lemn masiv stejar., acum in functie de buget sti unde te incadrezi ieftin mediu egal dedeman calitate extravaganta culori etc comanda
Decit sa dai bani pe pat,mai bine ai baga mai mult in saltea, tu de fapt nu dormi pe patul ala de lemn, domi pe saltea.
Bine ca pat inseamna toate, eu ma refer la partea pe care sta salteaua, aia is bani irositi.
Vad unia cumpara doara patu ala de lemn dai sute, mii de dolari si folosesc o saltea de 2 bani care se face barca
Sfatul meu este sa cumperi o saltea f buna, poti lua doara acel BOX sau cutie cum zic unia si pui aia direct jos, pui salteaua scula pe si aia e tot.
singura chestie este ca nu ai tablie la cap.Dar poti lua un placaj de ala lucios prinzi direct de zid in dreptul patului si ai rezolvat si tablia.
Daca ai bani si vrei un pat bun, fa tu unu din metal, din aluminiu sau otel.
Din aluminiu ar fi cel mai indicat pentru ca este f usor, doar ca e cam scump.
Din teava de otel dreptunghiulara se face sau aluminiu.De sudat mai usor se sudeaza ala de aluminiu,nu ai nevoie de aparat de sudura,nu trebuie sa fii meserias.
Patu de metal il ai toata viata,poti face si tablie,il poti face cum doresti tu.
Este f bun recomandat pentru cei cu activitati noaptea nu face nici un zgomot.
Dar la fel de bun in cazul asta este si box ala ce am zis,nici ala nu face zgomote,asta stiu sigur,asa am eu si indiferent pe cine aduci in pat no sa auzi zgomote,adica nu auzi de la pat,sau din cauza patului asa zgomote stii tu mai bine de unde ar putea veni.
Daca cumperi pat de la Dedeman sigur ii patu rupt cum zici,aia daca fac din rumegus PAL sau cum so numi.
Mobila tine chiar daca e din carton sau rumegus,desi cel mai indicat ar fi sa faci din lemn,dar care are bani.Cel mai indicat este sa vezi in magazine,alegi ce iti place,faci msuratori,apoi iti faci tu acasa,ori iti face cineva care se pricepe,ori din lemn,ori din rumegusuri.
Cabineti la bucatrie din ce am vazut rama se face din lemn,asta de regula,lemn tare, stejar, apoi intre se pune placaj subtire, asta atat la usi cat si in laterale, asta ar fi cabinetu cel mai bun de la magazine, asta daca gasesti asa ceva in Europa.
Am intrat pe Chilipirul-Zilei.ro si au vazut ca au reduceri foarte mari! Au o gama variata de produse, produse de calitate si la preturi corecte. Daca vreti vrea-un imobiliar aveti un cod de reducere : CUPON5
LINK SITE : https://bit.ly/3CMcwv5
Am intrat pe Chilipirul-Zilei.ro si au vazut ca au reduceri foarte mari! Au o gama variata de produse, produse de calitate si la preturi corecte. Daca vreti vrea-un imobiliar aveti un cod de reducere : CUPON5
LINK SITE : https://bit.ly/3CMcwv5