| andrei1237 a întrebat:

Buna seara,

Am o intrebare, va rog! Blocul in care locuiesc acum este in reabilitare termica si doresc sa pun aer conditionat. Pot dupa ce se termina lucrarile de la bloc sa pun aer conditionat, fara nicio problema? (nu sunt foarte sigur de asta). Am intrebat muncitorii si ei mi-au spus ca acum sa fac doar gaura si apoi dupa ce termina ei sa pun si aerul conditionat efectiv. Exista niste reglementari cumva in acest sens? Multumesc pentru raspuns!

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu exista reglementari sau restricții, il pui cand vrei, oamenii doar ti-au dat un sfat.

| sierra1 a răspuns:

Ascultă-i pe muncitorii ăia că zic bine (unde mai pui ca dacă locuiești la etaje superioare, e și mai complicat după!)

| andrei1237 explică (pentru sierra1):

Pai montajul poate veni doar o singura data, cum ii pot chema de doua ori?

| dezmir a răspuns (pentru andrei1237):

Mai au vecini aer conditionat?
Ai vazut ca li s-au dat jos aparatele? Dupa izolare vor fi puse la loc.
Cheama-i pentru montare. Iti vor spune ei ce ai de facut.

| sierra1 a răspuns (pentru andrei1237):

Fă tu cum vrei că pare că știi tu mai bine

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Il montezi linistit dupa reabilitare.

| dullcat a răspuns:

Ai grija fiindca mai sunt asa inspirati care au dat gaura si n-au mai pus niciun aer conditionat.Ca fapt divers unii se distreaza vanzand apartamente din astea, iar locatarii afla pe parcurs.So fun.

| relian a răspuns:

Fa cum au spus aia, fa gaura acum, aia vor repara, o sa arate bine, cand termina aia poti instala aparatele.

Daca faci duyopa ce termina aia de ce renovat se face acolo, o sa dea aia gaura de spui ca darima blocu laughing o sa se vada urit.

Tu fa cum crezi, dar e mai bun acum, eventual poti sai pui pe cei care lucreaqza acum la bloc sa iti dea gaura.

Regelemntari nu prea is, nu cred ca vine nimeni sa nu-ti dea voie sa pui Ac la casa ta.Chiar de este bloc, este alegerea ta sa pui sau nu.
Daca ai aptm izolat la interior, pui un AC cu heat pump, nu mai ai nevoie de caldura de la nimeni.
Deci nu trebuie sa ceri aprobarea nimanui, eu asa cred.

| Holiday a răspuns:

Poti sa pui fara probleme.