Eu sunt foarte incantat de Heinnerul meu, are vreo 10 ani fara evenimente, este silentios, estetic, foarte ușor de reconfigurat, iar treaba si-o face foarte bine. Ii lipseste doar un dozator de gheață (sunt mare amator, indiferent de anotimp), dar la vremea respectivă nu se incadra in buget.
A venit cu garantie 5 ani pick-up and return, fara cost suplimentar, dar din fericire nu a fost nevoie.
Nu-ti recomand frigider! Au congelatoarele sus, ori tu umbli toata ziua la frigider nu la congelator. Recomand o combina frigorifica.
Exemplu: https://bit.ly/3fUoJm5
Ai 2 ani garantie si daca scrii la Arctic, in primele 30 zile, primesti un certificat de inca 3 ani.
Pe 15 decembrie incepe rabla la electrocasnice, tine l in casa frigiderul nu il arunca ca daca il dai la rabla primesti o reducere la noul frigider, acum cumpăra ti ce gasesti nu trebuie sa ai pretentii ca doar ai avut un arctic vechi de 30 de ani a fost bun, acum aparatele nu se mai fac ca acum 30 de ani sa țină o viață, ei fac lucruri care te tin 5 ani si după le arunci ca daca ar tine o viață ei ce ar mai vinde?
Artic de 30 de ani, sa vad ce bos tine atata_ALA comunist e pe viata facut asa cum trebuie_da na stiu pe cineva care a luat modernisme wipool bos bus mus si inca cateva firme la care nu merita sa le scriu numele corect_in 3 ani a schimbat 3 frigidere pe garantie si de fiecare data alta marca ca nu merita reparatia prin garantie ca timp de asteptare_si defiecare data gandeste-te ce fain e sa-ti arunci tot ce ai in el_si era deala inalt de 2m.