| karion a întrebat:

O masina a dat peste pisica mea, are un ochi iesit din orbita, iar celalat este negru, maxilarul este rupt. Am fost cu ea la veterinar si a spus ca isi revine (de miercuri), nu a mancat nimic si este slaba ca fulgul, isi revine sau moare? Sau daca nu moare mai poate vedea. Sa ma gandesc la eutansiere?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai frate, veterinarul ala e prost sau ce? eutanasieazo mai, n-o mai lasa sa se chinuie saraca, se misca cat de cat? daca are maxilarul rupt cum poate manca?

| karion explică (pentru anonim_4396):

Pai veterinarul a zis ca se sudeaza, am incercat sa ii dau apa cu siringa, pentru ca are si niste cheaguri de sange in gat si nu poate inghiti. A zis ca ochiul acela scos din orbita se va usca, iar celalat sa il spal cu musetel, l-am spalat in fiecare zi, dar este la fel si ii curge din el, iar cateodata se lipeste. Stiti cumva dupa eutanasiere unde ajunge pisica? Daca ajunge la cosul de gunoi mai bine o las sa moara acasa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru karion):

O poti cere ca sa o ingropi tu

| ZuZumonster a răspuns:

Mai bine sa o eutanasieze, se chinuie saraca, adica are maxilarul rupt si o pisica care nu vede nu poate trai prea mult!