| 6050424330207 a întrebat:

Bună seara! Sunt chiriaș la o garsoniera și nu înțeleg cum sta treaba cu asociația de locatari. Îmi vin restante de la o luna la alta în valoare de câte 100 de lei și chiar mai mult. Apometrele le dau în termen asa ca nu înțeleg de la ce ar putea veni aceste restante. Am întrebat la asociate dar tot ce îmi spun e ca e o restanta de la o luna la alta... poate fii din cauza ca nu plătesc frecvent asociata? Aștept un răspuns...

4 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Sunt obligati sa puna la avizier totul desfasurat pe ce cheltuie ultimul leu si de unde vin toate costurile tale. Pastreaza chitantele si cere-le desfasurat ce platesti.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Primesti factura in cutia postala?
Cere factura restanta si te lamuresti!

Bula
| Bula a răspuns:

Probabil, ai o restanta mai veche, iar tu platesti doar cheltuielile curente.
Clarifica cu administratorul!

| Violleta2022 a răspuns:

Intretinerea de la bloc se plateste lunar, imediat cum se afiseaza lista nou de plata, de aceea esti tot timpul restantier si nu trebuei sa platesti 100 lei, ci toata suma care este scrisa pe acea lista in dreptul garsonierei pe care ai inchiaiat-0.

In ce priveste citirea apomentrului, aceea este strict legata de consumul tau de apa si NU are nici in clin sau maneca cu intretinerea garsonierei, care trebuei sa o platesti lunar la asociatia de locatari.