Gresit.Sunt din Muntenia.
Ai cumva probleme teritoriale?
Nu crezi ca vorbesti cam urat pentru varsta ta? Crezi ca am facut misto cand ti-am spus parerea mea in legatura cu intrebarea ta? Asemenea oameni ca tine nu isi au locul pe acest site.Sa-ti fie rusine!
Iti este rau? Apa de sticla este silicat de sodiu si se foloseste la hidroizolarea betonului...
Nu am auzit sau vazut ca spalierii, ca asa se numesc acei stilpii cum ii numesti, deci sa fi vazut spalieri dati cu ceva sa nu intre apa in ei. Spalierul se lasa asa cum e, il ingropi asa, tragi sirmele si asta e tot.De unde va vin ideile astea? Un spalier bine facut tine stai linistit pina scoti via, deci il ai 20-30 de ani.De ce or fi vrind unia sa munceasca aiurea, ori sa face cheltuieli in plus nu stiu. Spalierul nu este fundatia unui bloc sa o izolezi hidro.
Si pentru ce sa reziste 60 de ani? O spui asa sa te afli in treaba sau ce vrei de fapt sa stii? Daca folosesti acei spalieri pentru o plantatie de pomi, vita de vie tu crezi ca vei tine plantatia aia o suta de ani? Omule tu cred ca intrebi asa sa te afli in treaba.Dar poti sai dai cu ce doresti tu.Chiar daca vrei sa stii cu ceai putea sai izolezi uite iti dau o idee.Cauti un butoi din ala mare de 100 sau 200 de L din ala din metal,se foloseau la motorina sau in sf un cazan ceva din metal, cumperi ceva smoala, dar vezi cauta din aia cu ceva nu mai stiu exact ce avea prin ea dar stiu ca nu crapa, deci smoala din asta care nu crapa, o topesti acolo in acel cazan; pui cazanul pe ceva caramizi si dai foc sub.Cind smoala aia sa topit bagi fiecare spalier cu baza in smaoala aia pe o lungime de cit intra in pamint si aia e ai izolat cum vrei tu.Dar te asigur ca ii poti folosi asa daca sint bine facuti, adica din beton de care trebuie si cu ce trebuie la interior. Daca sint facuti de X acasa la el atunci ii poti da si cu aur ca nor sa reziste multa vreme.Inca ceva daca ai vazut stilpii aia din beton care se pun la poduri, unia care stau in apa chiar aia te intreb sint izolati? Ei daca nu sint atunci fi sigur ca aia rezista sinca f mult.Dar se pare ca nu ai de lucru si chiar vrei sa iti faci.Deci foloseste metoda ce tiam spus.Bafta
Corect!
Daca e sa faci gard de ce nu torni stilpii direct in pamint, nu mai stai sa faci cei stilpi.Dar si la gard tot asa se folosesc, nu am vazut niciodata ca stilpii din beton sa se izoleze cum tu vrei sa faci.Am vazut stilpi din lemn ca se trateaza, cei electrici folositi ani in urma sau stipli tot de lemn folositi la vie ca spalier si aia erau tratati, dar cei de beton niciodata.Nu se degradeaza daca ploua cum spui.Or sa tina la fel ca si cei care de ex iai izola.Am spus conteaza foarte mult tipul de beton folosit pentru acesti stilpi si daca are fier cit trebuie in ei.Man ce dificil mai esti sincer.Gata nu mai scrie nimic ca oricum nu mai raspund.Esti prea cicalitor si nu crezi nimic chiar daca iti arata cineva pe viu, real.Lasa-ne ca ne-ai omorit cu stilpii astia de parca nu stiu ce mare brinza faci.
123098lolol întreabă: