Daca ai cimentul si nisipul gata cumparate, poti face o sapa, stratul fiind insa subtire sa nu te zgarcesti la ciment, fa macar un 1 la 3.
Daca nu ai ciment si nisip, cumperi cel mai ieftin adeziv pe baza de ciment pe care il gasesti, torni peste si il aduci la nivel cu o gletiera.
Sapa autonivelanta e prea scumpa pentru ce iti trebuie tie.
Nivelezi tot cu rotopercutorul, spargi unde e mai sus, apoi ți s-a zis deja, tragi o sapa.
Mamaaaaa!
Da. Eu nu am văzut, nu am apucat sa citesc totul.
Uite cum unii se pun sa dea sfaturi fără sa tina seama de anumite aspecte.
Hai sa îl ingaduim de data asta, relian e in America și probabil pentru el banii nu sunt deloc o problema.
Dar și așa, eu am fost învățat, și pe bună dreptate, că un meseriaș adevărat scoate calitate maxima la un preț minim, că întotdeauna va avea grijă să nu stoarca de bani buzunarele clienților.
Mai citeste odata ce am spus, i-am zis omului sa nu puna nimic, daca pune polistiren de ala aia e tot.
Acum am vazut si eu la tine, prima o bagi pe aia "sapa autonivelanta nici pentru 1 mp?,dai bani grei pe un sac etc bla bla"
Apoi tot tu continui cu alt raspuns "nivelezi cu rotopercutorul,apoi dai sapa cum au zis altii "
Esti tare de tot. Pina la urma dai sapa sau nu dai? Cind spui ca dai bani grei pe sacu de sapa,cand spui baga sapa,deci hotaraste ce spui omului ca l-ai zapacit de tot
Deci daca da omu sapa este scump
Daca da cum zici tu rotopercutor si sapa,este mai ieftin,e bun si asa rau
Alta chestie,eu nu-s meserias,eu am spus o metoda simpla,fara sa foloseasca masinarii,fara sa sparga etc nimic. Epoxy sunt si in cutiute micute,la fel ca si vopseaua la cutii mici,la galeti, deci nu trebuie sa cumpere un butoi.
Cel mai bun este sa lase asa, cum am spus prima data, pune direct, lipeste polistirenul ala acolo si peste pune parchetu ala, a terminat lucrarea.
Asa ziceam si eu,
Nu faci nimic,lipesti polistirenul ala si aia e tot,polistirenul ala iti va tine parchetu drept.
Daca totusi ai denivelari mari,atunci umple cu,am uitat cum se numeste e un fel de lac,ce se pune pe beton,unia daca ai vazut umplu diverse lucruri,fac diverse lucruri,un fel de plastic,dar nu-i plastic,este asa lichid mai gros, pui, se usuca si iese perfect drept.
Nu mai sytiu cum se numeste solutia asta, dar unia in zone calde pun direct pe beton si lasa asa, altii pun in garaj pe betonul de jos, baga si culoare in el si arata frumos.Altii fac desene,cred ca ai vazut pe internet,daca ai vazut, atunci ai idee despre ce vorbesc.
Chestia aia se lipeste de beton, la tine o sa acopere bine orice denivelare indiferet cit de adinca este, o sa iti iasa perfect cu restul betonului din jur.
Stai sa vad daca gasesc cum se numeste.Ok am gasit, cred ca se numeste Epoxy, deci cauta la magazine Epoxy pentru beton si o sa rezolvi treaba f usor.
bafta
Sa spargi pana sub nivelul camerei si dupa sa torni in gaura ar fi cel mai ok