E bine, eu asa cred.Acum chiar de o veni mai frig, deja toate sau incalzit, no sa fie consum foarte mare.Plus de banii aia consumi si pentru apa calda, adica dus, bucatarie.
Banui centrala aia face si apa calda, nu ai apa calda separat. Daca afci 5 dusuri pe zi, normal ca se consuma.
Izolat interior, o fi sau exteroor dar conteaza si ce izolare este, cit de bine sa izolat.
Uite iti dau un exemplu.Mama a spus gata am izolat, adica meseriasul a izolat, dar ce fel? A aruncat ceva izolatie in tavan, deci nu lipita, asa aruncata bucati colo colo si gata, el omu a izolat, si profilele alea plingeau
Izolarea, dar cum s-a facut, asta nu ai de unde sa stii.Dar esti bine, eu asa zic.Plus ca daca ai izolat si apoi ai dat mortar in interior, logica ca ala pana se incalzeste, consumi ceva, dar apoi va fi in regula, eu asa cred.
Si oricum, indiferent cit ai consuma, trebuie sa faci caldura, doar no sa stai in frig.
Cam mult pentru o singură cameră. E garsonieră in cazul ăsta - nu apartament. Cate calorifere ai în casă. Mai multe detalii dacă se poate.
3 calorifere, asa mi se pare și mie cam mult
Octombrie* nu am fost atentă
Cam multicel, dar 3 calorifere, totusi.
Pe Noiembrie o sa iti vina mai mult.
Asta e, s-au scumpit toate ca naiba.
Corect, doar ca 2 calorifere sunt micuțe doar unul este mai mare, probabil ca stau la parter și nici vecin nu am( nu știu dacă schimba asta)
Pe decembrie și ianuarie cred ca o sa fie jale peste 500 de lei
Faptul ca ai pereți la exterior si stai la parter schimba datele problemei.
Da, in lunile acelea cu frig tare, va fi peste 500.
Oricum, cu toții suntem sufocați de facturi pe timp de iarna, dar nu putem sta in frig.
Doamne ajută,