| Addrriiaannaaaa a întrebat:

Buna,stie cineva cum pot scapa de puricii din camera? Am luat o pisica de pe strada si am lasat-o in camera mea si au cam sarit puricii de pe ea. Cand stau la calculator imi sar pe picior si nu-i mai suport efectiv, merge daca dau cu 3 sticle de Killtox? Vreau si alte solutii.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Primul pas dai pisica afară!
Pasul doi gazezi toată casa. Să nu rămână încăpere negazată. Dai inclusiv în dulapuri, dar mai ales pe patul în care dormi: perna, lenjeria, pătura le lași pe pat și dai pe ele.
Timp de trei ore ieși pe undeva prin oraș. Revii deschizi toate geamurile și aerisești timp de alte 3 ore.
Killtox e foarte bun, 3 tuburi ajung.
Succes!

| Addrriiaannaaaa explică (pentru gabicoo):

Multumescc

| gabicoo a răspuns (pentru Addrriiaannaaaa):

Operațiunea asta o faci mâine dimineață!
Mai suporți purecii încă o noapte. Nu ai ce face!
Killtox-ul e foarte toxic. Eu am scris mai sus că 3 ore trebuie să aerisești, dar în cele 3 ore nu trebuie să stai în casă!

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Omule, puricii de pe pisica sau caine nu fac multi... purici pe om, dispar repede; asa ca o sa scapi oricum, bravo tie ca ai gazduit pisica, nu e necesar sa iei masuri radicale.

| Addrriiaannaaaa explică (pentru minrest):

Am spalat acum pisica, i-am dat cu sampon special, sper sa i moara puricii de pe ea, si asta ca dispar ei nu e prea adevarat ca se tin scai de mine.

| minrest a răspuns (pentru Addrriiaannaaaa):

Nu dispar chiar imediat. Sper sa nu spun prostii prea mari, dar nu sunt purici umani; oricum mereu cand am luat purici de la pisica. mi-au trecut rapid. Motanul meu are sa zic cam sase purici, si nu se iau pe mine. Nu ar avea de loc, daca nu ar iesi pe scara. Multa sanatate amandurora: Tie in primul rand, si pisicii.