anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt din Galati.Am gasit eri pe straa un pechinez.Era destul de murdar cred ca se ratacise cam de vreo zi.Nimeni nu era prin preajma si stiind ca aceassa rasa nu prea poate supravietui singura, am luat cainele (m-am uitat e baiat ) si l-am dus acasa.Problema este ca nu vrea sa manance.I-am dat ieri sunca si a mancat dar azi nu mai vrea si sta la usa ca vrea sa plece. Cam in cat timp se obisnuieste si cand va manca?

Răspuns Câştigător
| dragutza9 a răspuns:

Probabil el are dor de casa.Cand o vecina de amea pleaca,ne lasa noua catelul,iar cateodata sta cate o luna, o saptamana. Bubu(asa il cheama pe catel)sta la uasa si nu face nimc:nu se joaca cu mine(de obicei el venea la mine si ne jucam, alergam, de rascoleam toata casa), nu mananca si nu se mai clinteste de acolo.Este foarte suparat ca nu o vede pe vecina, si zgarie uasa cu labele, pana atinge clanta, sa iasa afara.Ca sa il mai linistesc ii iau lesa si ma plimb cu el pe-afara(daca e frumos afara si cald,sa nu raceasca).
Cred ca ar trebui sa-i iei o lesa sau ceva si sa-l plimbi pe strazi pe unde mai apuci si sa-l lasi sa te conduca, poate se va opri la casa lui si va zgarma cu gherutele la poarta.Tu intri si daca spune ca e al ei/lui il dai. Daca nu merge, fa fluturasi si lipeste-i sau livreaza-i, sau pune-l la ziar.
Daca vrei sa il pastrezi, trebuie sa-l tii vreo in jur de 3 zile sa se obisnuiasca si sa-i dai mancare de catei, sa mai fluturi o jucarie pe langa el, sa te joci cu el.Cateodata mai iesi si cu lesa sa-l plimbi, poate uita.
Cu placere daca te-am fost de ajutor!big grin

6 răspunsuri:
| myhaelutzza a răspuns:

In 2-3 zile ar trebui sa se obisnuiasca... daca nu du-l la un veterinar poate e bolnavior.

| Xenya a răspuns:

Trebuie sa ai grija cu ce il hranesti. DAca nu o sa manance nici in seara asta maine trebuie sa il duci la veterinar deoarece cred ca ii face foarte bine acea sunca.
O seara buna!

| alessia5158 a răspuns:

Poate ca este obisnuit cu hrana uscata, speciala pentru caini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sta la usa, s-ar putea sa vrea acasa. Rasa asta are stapin. Mai bine da un anunt in ziar.

| Flory_9244 a răspuns:

In ce zona l'ai gasit? are vreo zgarda la gat?

| dragutza9 a răspuns:

Pana la urma ce s-a intamplat cu catelul? S-a facut bine, ia-i gasit stapan.Ce s-a intamplat?