1.Daca vrei sa fie surpriza asteapta ca mama ta sa fie plecata de acasa, de preferat sa fie tata pentru a te ajuta la mutarea obiectelor grele.
DORMITOR
2.Matura paienjenii de pe tavan.
3.Sterge lustra de praf.
4.Da patul la o parte si sterge praful de sub el.
5.Schimba lengeria patului si aspira sau periaza-i mocheta.
6.Muta dulapul si sterge pe sub el, inclusiv.
7.Aranjeaza hainele in dulap in caz ca sunt dezordonate(goleste dulapul si dupa impaturestele la loc)
8.Fa la fel cu toate obiectele de mobila din casa.
9.Aspira sau periaza cu BioCarpet covorul?(de preferat periat daca nu a fost spalat de mult.
BAIA
1.Scoate toate obiectele mobile din baie si curatale.(La cele usuare ma refen nu la cele gen masina de spalat etc.)
2.Curata Wc-ul si colacul cu domestos si acea perie de wc (Doar pentru Wc peria, colacul is stergi cu o carpa).
3.Sterge cada, lavoarul, masina de spalat, etc.
4.Ca si la dormitor sterge paienjenii de pe tavan.
5.Sterge gresia si faianta cu o carpa si ceva detergent. (Cumpara un cilit bang pentru baie, nu stiu exact culoare dar se poate folosi si la altceva si iti va fi de ajutor)
BUCATARIA
1.Sterge paenjeniii de pe tavan!
2.Muta aragazul si restul mobilei si sterge pe sub ele.
3.La aragaz curata aragazul la suprafata, cuptorul si sticla sa (Daca ai luat cilit bang si nu e inflamabil ik poti folosi la aragaz)
4. Daca ai gresie in bucatarie sterge-o cu cilit bang.
5.Cu covorul se face la fel ca in dormitor,
Sufrageria idem dormitor
Avand 12 ani[cum am si eu] poti sterge praful la tine in camera, in celelalte camere, poti da cu aspiratorul, esti CUMINTE[ft important], poti spala vasele
De preferat sa fie tata pentru a te ajuta la mutarea obiectelor grele.(am scris su prima data asta)
Salut! In primul rand da-mi voie sa te felicit ca te gandesti la acest lucru care ar face-o fericita pe mama ta...In ceea ce priveste curatenia, ai putea sa faci curat la tine in camera sa fie frumos, sa dai cu aspiratorul, sa ii propui mamei sa te lase sa o ajuti la spalat vasele, si sa stergi praful.Cam acestea ar fi activitatile PE care le-ai putea face la varsta ta si care, cu siguranta ar face-o fericita pe mama ta.