anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU am și eu o problemă. De curând am intrat în curățenie. Locuiesc într-o locuință destul de mică, iar părinți au făcut tot posibilul să-mi facă o cameră proprie.Camera e foarte mică,iar de curând mama mi-a băgat toate lucrurile de la ei în cameră la mine în timp ce vor da cu gled și var la ei. Problema e că după renovare aș dori sa-mi reamenasez cameraca să pară cât mai spațioasă. Ea e o cameră micuță. Pt început am să vă spun cum arată ea acum. Pe o parte a camerei am un pat d eu persoană cu multe rafturi in care îmi țin hănuțele, paralelcu patul am un dulăpior cu cărți și lângă acesta biroul pe care se aflăun calculato, 2 boxr,tastatura,mouse si o tabletă și laptopul lîngă birou am o noptiere care are vaze si cani frumoase iar dedesubt aceastaareun ulap în care se află medicamente sicarti medicinale ale mamei. Dupa se află o mase pe care noi mancăm acum când suntem in curatenie pentru ca nu avem bucatarie si mai degraba una improvizata, langa masa e ceiasiparte am o soba pe care mama mea sa o oprim pentru ca se vor scumpi gazelesi o vom mai folosiplus celelalte lucruri puse alandala din cameera lor pana termina cu varuitu. Intrebarea mea e cum sa-mi fac camera mai spatioasa? nu am multspatiu pentru ca, camera e mica

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Culori deschise şi luminoase, dulapuri suspendate, în care să mai ascunzi din inutilităţi care aglomerează camera...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai scoate din mobila, ai prea multe intr.o camera atat de mica, in general culorile deschise o fac sa para mai spatioasa

| 4343gddhkied a răspuns:

Pai nu poate sa tina o vesnicie, aceasta curatenie pana atunci incearca sa te descurci asa nu as crede sa fie imposibil, daca chiar te deranjeaza scoate cateva lucruri din incapere

| Assy99 a răspuns:

Incearca sa te descotorasesti de mobila care nu iti mai trebuie, pune deasupra patului dulapuri suspendate, vopseste in culori deschise, lucrurile care nu iti mai trebuie deloc, care nu mai sunt folosibie, pune-le intr-o cutie si da-le cuiva care crezi ca are nevoie.

| AleCSanDruCF a răspuns:

Incearca sa te descotorosesti de lucrurile de care nu prea ai nevoie, pastreaza strictul necesar!

| anqwe a răspuns:

Incearca sa cumperi un pat supraetajat, adica patul este sus, iar jos iti poti pune biroul si economisesti spatiu, ai patul si biroul in acelasi loc. sau iti poti pune un dulap sau orice incape.

| alexbosbos a răspuns:

Culori deschide luminoase, dulapuri sa fie suspendare.Si incearca sa te descotorosesti de lucrurie care nu ai nevoie!