| Nikcoletta a întrebat:

Am înghețat de frig și la noi la bloc nu ne-a dat drumul la căldură.
Oare să vorbesc cu administratorul blocului?
Ce să fac? Cum aș putea să mă încălzesc? Sunt îmbrăcată gros și tot îmi e frig

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Calorifer electric sau dai drumul la aragaz dar nul lasi aprins cand iesi din casa

| Adry05 a răspuns:

Nu ține de administratoru blocului asta ci de oraș.
Ia-ți un radiator electric/calorifer electric sau aerotermă

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, vorbeste cu administratorul.
Sau da drumul la aragaz, fierbe niste apa. Imbraca-te si mai gros, stai in patura.

Asta este intrebare ce o puneam in copilarie mamei :/

| Simpatic a răspuns:

Nu ai de ce pentru ca circula un fel de lege a incalzirii de la stat care zice ca se da drumul la caldura cand sunt mai multe zile la rand temperaturi de circa 7 grade C.
Daca e vorba de incalzire centrala la tot blocul, iarasi nu stiu care e procedura dar cumva cred nu se deschide pentru o persoana ci cand decideti mai multe.

| minrest a răspuns:

Poti sa iti cumperi un calorifer electric, dar te va costa curentul electric. Administratorul nu poate da caldura doar in blocul vostru.

| Sofer a răspuns:

Monteazati centrala sau ceva ieftin un radiator sau calorifer electric.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu încălzesc casa cu lemne. Dar folosesc si un calorifer pe curent electric. Si tie ți-ar prinde bine unul.

| laSoledad a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

N-au voie cu lemne la bloc.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru laSoledad):

Stiu! De aceea i-am sugerat sa cumpere un calorifer pe curent electric pentru atunci când ajunge in situații de a nu avea căldură depinzând de alții. Eu il folosesc atunci când ajung sa nu am lemne sau daca am, nu sunt despicate depinzând de alții pentru asta.

Bine, dar cand ti-am raspuns eu, aveai in raspuns doar sfatul despre lemne, de aia ti-am zis.

| laSoledad a răspuns:

Poti sa-mi povestesti si mie te rog cum e cu caldura la bloc? Eu nu stau la bloc, dar sunt curioasa sa aflu. Adica la bloc e o centrala care alimenteaza toate apartamentele cu caldura si apa calda sau cum? Daca nu ai caldura, n-ai nici apa calda la baie sau cum e?

Exista centrale de apartament pe gaz metan sau curent. Rudele mele care stau la bloc au așa ceva si nu depind de o centrala termica ce alimentează tot orașul.

Si in situatia cand un apartament depinde de centrala din tot blocul, poate sa opteze sa-si puna o centrala proprie sau cum e?

Da!

| Cristian84 a răspuns:

Nu poate el trebuie sa des drumul la caldura centrala orasului pentru toti nu se poate individual