Calorifer electric sau dai drumul la aragaz dar nul lasi aprins cand iesi din casa
Nu ține de administratoru blocului asta ci de oraș.
Ia-ți un radiator electric/calorifer electric sau aerotermă
Da, vorbeste cu administratorul.
Sau da drumul la aragaz, fierbe niste apa. Imbraca-te si mai gros, stai in patura.
Asta este intrebare ce o puneam in copilarie mamei :/
Nu ai de ce pentru ca circula un fel de lege a incalzirii de la stat care zice ca se da drumul la caldura cand sunt mai multe zile la rand temperaturi de circa 7 grade C.
Daca e vorba de incalzire centrala la tot blocul, iarasi nu stiu care e procedura dar cumva cred nu se deschide pentru o persoana ci cand decideti mai multe.
Poti sa iti cumperi un calorifer electric, dar te va costa curentul electric. Administratorul nu poate da caldura doar in blocul vostru.
Eu încălzesc casa cu lemne. Dar folosesc si un calorifer pe curent electric. Si tie ți-ar prinde bine unul.
N-au voie cu lemne la bloc.
Stiu! De aceea i-am sugerat sa cumpere un calorifer pe curent electric pentru atunci când ajunge in situații de a nu avea căldură depinzând de alții. Eu il folosesc atunci când ajung sa nu am lemne sau daca am, nu sunt despicate depinzând de alții pentru asta.
Bine, dar cand ti-am raspuns eu, aveai in raspuns doar sfatul despre lemne, de aia ti-am zis.
Poti sa-mi povestesti si mie te rog cum e cu caldura la bloc? Eu nu stau la bloc, dar sunt curioasa sa aflu. Adica la bloc e o centrala care alimenteaza toate apartamentele cu caldura si apa calda sau cum? Daca nu ai caldura, n-ai nici apa calda la baie sau cum e?
Exista centrale de apartament pe gaz metan sau curent. Rudele mele care stau la bloc au așa ceva si nu depind de o centrala termica ce alimentează tot orașul.
Si in situatia cand un apartament depinde de centrala din tot blocul, poate sa opteze sa-si puna o centrala proprie sau cum e?
Da!
Nu poate el trebuie sa des drumul la caldura centrala orasului pentru toti nu se poate individual