Si cum reuseste sa aiba acces la rahatelul uman? Nu va faceti nevoile la toaleta? Sau faceti in fundul curtii? Nu vreau sa jignesc.
Dario,la inceput am zambit.Acum vreo cateva veri, am vazut in parcul din spatele garii, un nene care se,, rahatea '.Sau in curtea blocului.Sunt destui betivi sau boschetari care fac pe unde apuca.Desi iarna e mai greu!
Nu cred ca ar fi atit de mult incit sa isi hraneasca catelusa cu ce fac oamenii.
Darrio2007, o să îți trimit poze cu mine pe vasul de toaletă ca să te convingi și singur că nu vorbesc prosti
Te cred. Probabil ca iesi cu ea la plimbare si mai gaseste pe strada de la vreun nene care l-a taiat pe drum.
Si unde gaseste acest rahatel uman? In mijlocul covorului din sufragerie? Pe trotuar in fata portii?
Suntserios, iti voi lasa numărul meu de telefon in privat, și când vrei să colectezi răhățelul eu voi fi la locație ca să iți deschid ușa să nu te muște cățelușa
Da, si eu am aceeaso problema. Te sfatuiesc sa o inveti la bobite speciale si la mancare usoara.( supa, piure etc.)
Funda?
Eu da.E normal la 6 luni sa faca asa pentru ca e inca mica.Si a mea facea la fel.I-am luat o zgarda cu telecomanda si cand vedeam ca mananca de pe jos, apasam pe buton care scoate niste sunete puternice pentru caini si ii sperie.Sau mai bine ii iei botnita pana cand mai creste dupa sigur se cuminteste