Depinde de varsta ta daca ai intre 14-17 ani poti sa iti vopsesti camera rosu/negru sau mov/alb ce te face pe tine sa te simti bine poti cumpara un fotolio rotativ sunt tari si da bine un pat frumos dar nu prea impopoonat ei poti pune 1-2 perne decorative asa sa fie frumos daca ai un televizor s-au un computer iti poti cumpara un birou mic dar spatios ceva de gen doaua fete una deasupra celeilate poti sa iti un colaji cu pozele tale preferate s-au daca te pricepi la lucru manual poti face ceva frumos si interesant daca ai o colectie de reviste poti sa pui una peste alta pe birou asa pare ca iti place divertismentul. Poti pune pe pereti 1-2 postere dar nu prea multe sa nu se creada ca esti obsedat/a de ele pune ceva suveniruri din calatorii sau din viata.
Sper ca ti-am fost de ajutor?!
Poti pune o canapea neagra, o masuta din sticla, peretii albi si sa cauti modele cu care sa pictezi peretii. spirale si tot felul de chestii, pictate cu negru sau cu nuanta pe care o va avea mobila ta.
Eu am o camera mica, dar e foarte decorata
eu am un fix cu peretii goi, nu imi place sa nu am nimic pe perete...
pe unul dintre pereti am facut o nebunievara trecuta, am desenat niste flori, dupa care am batut cuie pe contur (cred a sunt vreo 90 minim) dupa care am luat niste bobine de lana cu care impletesti si am inceput sa infasor lana pe cuie si am facut florile portocalii cu frunzele verzi toti se minunau cata rabdare am avut sa bat atatea cuie(mi-a luat vreo luna, ca sa nu deranjez prea mult vecina de alaturi ) dar e ceva foarte tare.Chestia e ca poti face ce forma vrei tu, eu am flori dar sunt mii de modele, tine de imaginatie
AlexandraApintiliesei întreabă: