Alb, ca sa dea impresia de spatiu, sau o culoare deschisa (dar nu stearsa): un galben mai cald, verde, bleu, gri.
Portocaliu deschis eu am camera ap. cat o garsoniera
Si sta bine si in camere mici si in mari
Pentru ca esti fata/ femeie.etc. FEMALE ... ati sugerez un albastru marin daca vrei sa luminezi un pic camera, daca doresti sa oferi o atmosfera relaxanta, calma, incearca un galben spre Orange
Verde.este cea mai linistitoae culoare...si dimineata nici nu o sati "bata " soarele in geam foarte tare daca asortezi jaluzelele cu pereti... eu asa am vrut s-o fac dar parintii mi-au facut o "surpriza" si cand am venit acasa pereti erau crem cu 4 zig-zaguri rox {facute cu schoci, mi s-a parut o pocarie camera dar acum e geniala si imi place si asa :d}
Incearca mov deschis cu mov inchis. 2pereti cu mov deschis si 2 cu mov inchis.eu asa am si a iesit super
Laso roz si picteaza niste imagini care iti plac su niste personaje din desene animate asa camera ta va fi cu siguranta mai deosebita
O poti vopsi in violet deschis, sau o poti lasa asa, si poti picta pe pereti stelute, fluturasi, ceea ce te reprezinta, iar cu negru faci umbrele.Eu asa am si imi place foarte mult.