| Bubumumi a întrebat:

Buna TPU!
Azi am aruncat o punga de fornetti si avea furnici in ea. Sunt curioasa cum au intrat mustele in punga! A intrat una si a facut pui sau pur si simplu s au creat din resturi de fornetti?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pana la urma ce erau? Muste sau furnici? Problema este de la ambalarea din fabrica daca punga era inchisa ermetic.

regis
| regis a răspuns:

Probabil din cauza tantarilor...
Nu cred nici ca au facut pui in punga, iar de creat din resturi de Fornetti nu cred ca mai poate cineva in ziua de azi, vremurile Genezei fiind de mult trecute. Plus ca ar suna stupid expresia "din Fornetti esti facut si in Fornetti vei merge".
Evidend au intrat una cate una in punga, bucuroase de delicioasa masa pe care au gasit-o.

| Brizbriz a răspuns:

S-au teleportat de pe Enterprisehee hee

"acum 5 ore | Bubumumi a întrebat:
Buna TPU!
Azi am aruncat o punga de fornetti si avea furnici in ea. Sunt curioasa cum au intrat mustele in punga"

deci, erau furnici sau muste?!? big grin

| johnnny123 a răspuns:

Sincer acum, prin ce mecanism miraculos crezi că ar fi posibil ca niște firimituri de pateuri să se transforme în furnici?

Tu te-ai gândit măcar trei secunde înainte să pui întrebarea asta?

Bula
| Bula a răspuns:

Furnicile nu sunt muste!
Furnicile umbla in picioare si NU au aripi.
Mustele au aripi, dar umbla putin in picioare, mai mult zboara.

Daca punga a fost sigilata si avea deja insectele in ea, atunci au intrat pe parcursul fabricatiei.
Daca punga a fost deja deschisa, atunci ai asezat-o intr-un loc unde se plimbau furnicii. Ei au obiceiul sa cerceteze locurile, apoi daca careva gaseste o bunatate de mancare, atunci merg si ceilaltii acolo, in sir.

Mustelor nu prea le plac mancarurile uscate. Ei prefera alimentele umede, care intra in putrefactie (in special carnea, pestele, ouale etc.). Mustele se inmultesc ddoar prin ouale depuse, care se transforma in viermisori, dupa care in muste. Acesta dureaza cateva saptamaini.

Întrebări similare