Iarna sigur nu face indigestie.
Cred sincer ca o sa te saturi de viata asta si "fugi" inapoi in civilizatie
daca nu poti sa faci asta, si te gandesti cum ai putea supravietui daca nu ai avea de ales, atunci te sfatuiesc sa cauti pe google solutii de supravietuire, eventual sa inveti sa vanezi... in salbaticie carnea nu este DELOC optionala, daca nu mananci carne o sa iti pierzi energia si fara poti sa mori
daca ai vrut sa ne chinui pe noi cu o idee dinasta, atunci chiar ai reusit! deja imi aduc aminte de filmul Rambo, care era antrenat sa manance rame, si citez: "chestii care ar face si o pisica sa borasca"
Este o emisiune. Dupa ce inchide camera, scoate din geanta copanu de curcan, ceva pita slanina, si mananca.
Este o emisiune tv. Ca e el open minded si mananca serpi si caca de urs, e altceva. Dar nu si-ar fi pus el sanatatea in joc sa stea nemancat. E o intreaga echipa de productie acolo.
Stiu ca e o emisiune, si ca are o intreaga echipa in spate, a fost pe NatGeo un film cu asta, a aratat ce era in spatele camerelor de luat vederi. Si, desigur, nu sta el nemincat, dar, in conditiile in care au fost cazuri de oameni ce au trebuit sa supravietuiasca de pe urma vreuni accident, dar au murit de foame intr-un loc unde puteau gasi mincare (e adevarat, nu prea "ortodoxa"), eu cred ca emisiunile lui au fost totusi binevenite.
missoana întreabă:
anamariapetronela întreabă: