| Florea_Maria__YPcT a întrebat:

Bună TPU.
Deci am o grămadă de muște în casă și nu știu cum să fac să nu mai se adună atât de multe, dau cu spray pentru insecte și muște, pun chestii din astea ce se agăță de tavan însă când plouă sunt efectiv o tonă și nu glumesc, o tonă de muște.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Tii geamurile si usirle inchise ca sa nu mai intre mustele, ori ui plase peste tot si nu au cum sa mai intre.
lasa hartiile alea care atrage mustele ca-i dezgustator si otravitor sa stai cu asa ceva in mijlocul casei si cu mustele care continua sa ti se puna pe mancare, dupa ce s-au pus pe mortaciuni si rahatii de animale din curte.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Monteaza pe geamurile deschise plasa de tantari, iar pe usi ori inca o usa cu plasa, ori o "perdea" anti-muste (de sus pana jos).
Astfel se va reduce drastic numarul mustelor din casa.

| Cipi1212 a răspuns:

Așa este vara

| adryang78 a răspuns:

Caută la fitofarmacie Agita sau ceva asemănător. Este un praf care se pune în apă și se pulverizează pe tocurile ușilor și ferestrelor. Conține feromoni și este toxic pentru ele, le atrage și le omoară.

| Seba016 a răspuns:

E mai bun un aparat mic care are lichid si il bagi in priza, totusi sa ai grija ca e foarte toxic, mai sunt si capcanele acelea cu lipici de arata ca o pastila, intreaba la magazine

| VioletaPascariu a răspuns:

Bună ziua! pentru muște cea mai bună soluție este Agita se stropește pe pereți, și timp de câteva luni nu veți mai avea nici o muscă

| Florea_Maria__YPcT explică (pentru VioletaPascariu):

A pus frate-meu mulțumesc de idee