Pai cam este o diferenta intre un electronist si un electrician din cate stiu eu... electricianul se ocupa de electricitatea casei iar electronistul este cu piesele marunte, cu electronica unui aparat... Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie dar sper sa fi inteles. aparatul trebuie desfacut si testate piesele de pe placa electronica, cineva care se pricepe o poate rezolva
Pai am chemat electronistul dar costa foarte mult ca sa desfaca toate piesele așa ca îmi trebuie un sfat pentru asta
Http://www.garajusi.ro/usi-de-garaj-Domnesti-Ilfov.html, http://www.licitatii-electronice.ro/......s-cat.aspx sper ca ti-am fost de folos. Daca nu evenual intereseaza-te la instalatoru/ii care ti-au venit pe la tine, ca sigur... stiu ei pe cineva.
Într-un fel nu am găsit ce vroiam
Cel mai probabil este de la sistemul de inchidere/deschidere, trebuie sa chemi un electronist nu instalator. poate fi vorba de o mica piesa ce trebuie schimbata, am patit si eu si in 10 minute mi-a schimbat o mica piesa electronica si a functionat
Da am chemat si un electrician, dar a spus ca nu e vb de o piesa e vorba de tot sistemul dar mai ales de ușa! Așa ca a zis sa mai caut pe internet sau la adresa lui adică la sediul lui acolo sigur are ceva potrivit dar sa știi ca ai m făcut toate astea dar nu am fost la sediu suntem foarte obosite eu si fica mea
Cand aveti timp, incercati... trebuie sa fie ceva.