| MaryCeaDragutza a întrebat:

eu mi-am luat o casa de la periferie adică la Domnesti dar mereu fata mea când vrea sa intre cu mașina in garaj nu se deschide ușa nici de afara nici din inauntru deși are telecomanda tot apasa pe fiecare buton in parte dar nu se deschide, am chemat si un instalator si un electrician dar mereu spun ca nu e nicio problema si mai si verificam se deschide dar atunci când plecam sau pleacă ea undeva si apoi se întoarce nu se deschide ușa dar vrem sa cumpărăm alta ușa dar nu știm de unde dar dacă știe cineva un magazin sau un site cu usi de garaj!?

Răspuns Câştigător
| costinyo a răspuns:

Pai cam este o diferenta intre un electronist si un electrician din cate stiu eu... electricianul se ocupa de electricitatea casei iar electronistul este cu piesele marunte, cu electronica unui aparat... Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie dar sper sa fi inteles. aparatul trebuie desfacut si testate piesele de pe placa electronica, cineva care se pricepe o poate rezolva

| MaryCeaDragutza explică (pentru costinyo):

Pai am chemat electronistul dar costa foarte mult ca sa desfaca toate piesele așa ca îmi trebuie un sfat pentru asta

7 răspunsuri:
| DieBitch a răspuns:

Http://www.garajusi.ro/usi-de-garaj-Domnesti-Ilfov.html, http://www.licitatii-electronice.ro/......s-cat.aspx sper ca ti-am fost de folos. Daca nu evenual intereseaza-te la instalatoru/ii care ti-au venit pe la tine, ca sigur... stiu ei pe cineva.

| MaryCeaDragutza explică (pentru DieBitch):

Într-un fel nu am găsit ce vroiam

| costinyo a răspuns:

Cel mai probabil este de la sistemul de inchidere/deschidere, trebuie sa chemi un electronist nu instalator. poate fi vorba de o mica piesa ce trebuie schimbata, am patit si eu si in 10 minute mi-a schimbat o mica piesa electronica si a functionat

| MaryCeaDragutza explică (pentru costinyo):

Da am chemat si un electrician, dar a spus ca nu e vb de o piesa e vorba de tot sistemul dar mai ales de ușa! Așa ca a zis sa mai caut pe internet sau la adresa lui adică la sediul lui acolo sigur are ceva potrivit dar sa știi ca ai m făcut toate astea dar nu am fost la sediu suntem foarte obosite eu si fica mea

| DieBitch a răspuns (pentru MaryCeaDragutza):

Cand aveti timp, incercati... trebuie sa fie ceva. tongue

| SalesDoor a răspuns:

Apelati la o firma specializata sau vizitati site http://www.usidegaraj.biz