| PopescuMaria9 a întrebat:

Buna TPU. Sâmbătă mă duc la țară și când zic că mă duc la țară mă refer la faptul că nu am internet,baie,apa,gaze,duș, toaleta etc, faza e ca la țară nu e deloc semnal și am nevoie, ce sa fac? Wifi nu pot pentru ca nu am fir de ala de internet si nici nu pot sa pun, HELPPPPP

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Si cu ce sa te ajutam noi?
Vezi ce retele de telefonie mobila au semnal in zona aia, si fa rost de o cartela cu internet, ca sa ai acolo. Orange si parca Telekom, au acoperire foarte buna, mai ales cand vine vorba de internet.
Apa iti aduci de la cea mai apropiata sursa, gaze iti iei in bagaj (arzator cu butelii mici), wc probabil ai in curte, e suficient, de spalat te speli cu cana, dureaza mai mult dar e aproximativ acelasi rezultat.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i excelent, ca iei o pauza de la toate lucurile moderne, fiind in sfarsit in vacanta, fara telefon, fara internet, traind cat stai acolo o viata linistita, releaxanta, sanatoasa, ajutandu-ti bunicii la muncile de la curte, bucurandu-te de soare si sanatate.

Fiecare copil ar trebui ca in perioada de vara sa ajunga macar 2-3 luni fara telefon si internet, tocmai pentru a se reface mental si fizic.
Felicitari parintilor tai, pentru decizia luata!

| KovacsB a răspuns:

Cred ca aberezi.