| Gingerr00 a întrebat:

happy Stiu ca o sa vi se para ciudatica intrebarea dar...
Ce mod de a scapa cel mai bine de furnicile din casa stiti? Fundita + vot celui mai bun raspuns, iar celelalte vot doar daca corespund cu intrebarea:p.

Răspuns Câştigător
| GaBrYeLa18 a răspuns:

Buna! eu iti recomand Aroxol impotriva gandacilor si furnicilor si iti spun ca functioneaza foarte bine! Sper ca ti-am fost de folos!

17 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Le sui in pod si le iei scara rolling on the floor

| x3LaLaLax3 a răspuns:

Foloseste Furnitox, o pudra care omoara furnicile`winking

Succes!

| MenInShadow a răspuns:

Am avut si eu furnici in casa de multe ori. Incearca mereu, in zona in care apar, sa speli cu un mop, dar de multe ori, poate e vreun miros de ceva dulce acolo, care le atrage.
Sau, poti incerca sa le cauti cuibul, si sa le omori. Poti si de asemenea, sa dai cu sprei de muste pe unde le vezi, o sa plece. Eu asa am scapat de ele.

| mona a răspuns:

Cu solutie de neostomosan sigur o sa scapi, ar mai fi raid special pentru furnici

| blondissima a răspuns:

Turistul merita funda. Ti-a dat cel mai practic sfat. Incearca si vei scapa de furnici, garantat. Si unde mai pui ca le faci si un cadou frumos prietenilor, impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Fataaa, da-i fundita.

| Smile94 a răspuns:

cu otet scapi garantat de ele (din prostie am scapat si eu)laughing

| Laminin a răspuns:

Hey! Spray-ul Raid si Aroxol sunt foarte eficiente.

| fanJBfan a răspuns:

Pune sare in locurile in care sunt furnici

| Deathx a răspuns:

Exista ceva pastile bagate in carcasa care se lipesc de sol! furnicile manaca din acele pastile si mor dupa!

Mai poti sa vezi pe unde intra!
Daca stai la bloc trebuie sa astupi gaurile din pereti pe unde urca!

| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Furnicile dispar rapid daca pe drumurile lor se presara praf de copt.

Nivel: Junior

Intrat: 13.03. 2006
Postari: 2.689
Locatia: Cararea Dragostei nr. 2
Daca ai depistat pe unde iti intra in casa, sau pe unde calatoresc, mai poti presara ardei iute pisat, boia iute, praf de chilli.

http://www.ideipractice.ro/zi-de-zi/cum-scapam-de-furnici

| myyno a răspuns:

Spary de muste
Dai cu otet in locul unde sunt ele, ele se aduna datorita mirosului si dai cu spray!

| deyutza_9162 a răspuns:

Gasesti un "device" asemanator la orice supermarket care vinde produse RAID. Are poza cu furnici pe el, ca sa nu dai gres.
tongue
fundita mea si votul

| vladutzul09 a răspuns:

O capcana buna impotriva lor este malaiul. Permite-le sa manance cat mai mult malai, deoarece in momentul in care vor bea apa vor muri.

Cea mai buna otrava pentru furnici este solutia de acid boric. In functie de concentratia acesteia, efectul va fi imediat sau temporar. Principiul de baza este ca furnica infectata sa ajunga in colonie si sa imprastie otrava. Daca solutia este prea slaba, efectul va fi usor iar furnicile vor fi doar slabite. O solutie puternica va omori furnicile inainte ca acestea sa ajunga in cuib. Iata o reteta usor de realizat acasa:

o cana cu apa, 2 cani de zahar si doua linguri de acid boric
3 cani de apa, o cana de zahar si 4 linguri de acid boric.

Pune solutia intr-un recipient si astupa-l bine cu un capac, cu nailon sau cu banda adeziva. Fa cateva gauri, suficint de mari pentru ca furnicile sa poate intra in interior. Foloseste putin unt sau crema de ciocolata atat in interiorul cutiei, cat si in afara, pentru a fi sigur ca furnicile vor fi atrase in capcana.

Dupa ce au mancat, lasa-le sa se intoarca in siguranta in colonie.

| Gingerr00 explică:

Multumesc foarte mult pentru toti care mi'ati raspuns. Sper ca va dati seama ca ma-ti ajutat cu totii foarte mult si mai ales si mie imi este greu sa aleg cui sa dau funda pentru ca uni din voi aveti idei foarte bune si la fel de eficiente.

| Gingerr00 explică:

Ho ma ce va agitati atata?laughing) calmi happy

| parku a răspuns:

E simplu : da cu sare

| nustiudarpot12 a răspuns:

Exista diferite spray-uri impotriva furnicilor ...am folosit si noi si in doua saptamani furnicile au disparut :d Sper ca te-am ajutat happy
Funda?love struck