| vladuut a întrebat:

Va rog sa ma ajutati urgent! Am o canapea de catifea de culoare crem! Si sa murdarit de negru! Cum sa fac sa o curat? Am dat cu vanish clor..etc! Va rog sa imi dati un raspuns concret care sa ma ajute! DAu funda! Va rog mult sa ma ajutati!

6 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Incearca sa vezi cum reactioneaza materialul intr-un colt, pe spatele canapelei la diluant. Daca nu se intampla nimic, sterge cu vata inmuiata in diluant locul patat, folosind mereu cate-o bucatica de vata curata.La final, astepti sa se usuce complet si incerci cu vanish diluat in apa calduta(ceva mai concentrat), freci locul, lasi sa actioneze si stergi cu carpa curata umeda.Refaci procedura pana iese pata. Sper sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cu ce s-a murdarit. Creion, tus, crema de ghete, fard, etc.
Daca nici cu clor nu s-a decolorat... va trebui inlocuita stofa.

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Strigatele de ajutor!(uauu)
Pai pune intr-un vas cu apa, dero, clor si otet, apa sa fie fiarta (40 grade) apui freaca cu o carpa.Pa!

| niculita4tpu a răspuns:

Stiu ca exista un detergent pentru canapele. Sau era pentru covoare? Oricum, la mine a mers in ambele cazuri. Daca nu a mers nici cu Vanish, atunci mai bine cumperi o cuvertura.

| CM_CM_1988 a răspuns:

Incearca si cu Perwol pentru haine albe.

| FaaraaNuumee a răspuns:

Am patit si eu asta... pune clor pe vata si apoi aplico pe canapea, las o vreo 5 -10min