Merg si perdele in stil marinaresc, huse de fotolii, pentru canapea. Am vazut si covorase, care se incadreaza.Pernute. Bine, ar fi excesiv sa fie folosit doar stilul acesta. Pentru "greutate" pot fi adaugate si piese adevarate, din lemn masiv: veioza, scrin, cufar, etc.Lustra trebuie neaparat sa se potriveasca. Carti invelite in piele, ar da greutate, nu crezi? Busole, binoclu, harti adevarate, nu de duzina, glob pamantesc.
Un "catarg" cu un drapel, poate de pirati, o carma de corabie si chiar un hamac. Pe usa poti desena o fereastra rotunda cum sunt la vapoare...
Merg si perdele in stil marinaresc, huse de fotolii, pentru canapea. Am vazut si covorase, care se incadreaza.Pernute. Bine, ar fi excesiv sa fie folosit doar stilul acesta. Pentru "greutate" pot fi adaugate si piese adevarate, din lemn masiv: veioza, scrin, cufar, etc.Lustra trebuie neaparat sa se potriveasca. Carti invelite in piele, ar da greutate, nu crezi? Busole, binoclu, harti adevarate, nu de duzina, glob pamantesc.
Ai putea sa iti vopsesti peretii albastrii, da un albastru deschiz parca azur e cuvantul, poti sa iti iei lenjerie cu pesti (eu am), pijamale ( ), si mai sunt niste tablouri din astea calumea cu oceane care se misca, tablouri electrice.
Buna. Ai putea sa iti vopsesti peretii in dungi albastru deschis si alb, sa pui postere/ tablouri cu animale maritime, un acvariu cu pestisori
Poti sa pui un acvariu cu pesti sau niste tablouri, postere cu fiinte maritime sau ceva de genul asta.
Parerea mea este sa faci inundatie in acea camera sa pui niste nisip la intrare un seslong si o umbrela asta da tema maritima.
bbeli123 întreabă: