Daca e var, cu oxid de fier negru, e un praf negru si ieftin. La lavabil trebuie mai mult, data fiind puterea de albire a, lavabilei.
Scuze, abia acum am vazut ca e vorba de gri inchis. Rectific: la lavabila nu merge, decat daca il faci la masina in magazin. Cînd e vorba de o nuanta puternica, doar asa merge.
Alb si negru. Dar nu te sfatuiesc sa il faci prea inchis. Vei sta cu becul aprins si in timpul zilei.
Cauta aceasta culoare si pui mai mult in galeata pana iti iese culoarea dorita! daca nu gasesti culoarea gri cauti o firma care se ocupa cu amestecul varului lavabil si ti-l fac ei dar va costa mult!
Sa vedem... poti lua lavabil alb, ca altul nu gasesti, si poti pune colorant negru pana cand obtii griul dorit. Funda ?
Invata sa nu te milogesti! Funda ti-o da daca considera ca i-ai raspuns bine, nu la "cerere".
Era o gluma. Nu ma intereseaza funda. Si asa nu da nimeni doi bani pe ea.
Ai dreptate! Nu conteaza ce vad ci ce-mi spune cineva ca sa vad. Am mai auzit asta la Basescu, cand se vedea clar ca a lovit un copil, si el spunea ca nu este adevarat. Asa l-au ales romanii presedinte si a doua oara si, acum, europarlamentar. Nu conteaza ca a fost dovedit ca fiind omul securitatii. Vai si amar!
In apararea mea zic: "Și cu ce dracu` mă ajută pe mine, domnișoară, ca să înțeleg și eu?". Mai trebuie sa spun a cui este replica? Pe bune, era o gluma cu funda.
Mai trebuie sa treaca niste ani, zic eu. Totusi, mi se pare ca s-au mai schimbat niste lucruri, nu doar pe scena politica, dar si in jurul meu, observ unele schimbari in societate.
Magazinele au un paletar de culori, sigur obtii informatii in magazin, vezi in dedeman https://www.dedeman.ro/......p/5014142, lavabila Mister Wies