| UffleUFK a întrebat:

Buna TPU happy

Vreau si eu sa ma ajutati cu niste avantaje si dezavantaje privind parasirea casei parintesti si inceperea unei vieti pe cont propriu. Ma refer mai mult la cumpararea unui apartament.

Multumesc :* Funda

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca esti major/a si ai un loc de munca stabil, ar fi un avantaj sa ai propria locuinta, dar daca nu esti major/a si nu ai un loc de munca, este un dezavantaj foarte mare.
Daca te-ai certat cu ai tai parinti si doar vrei sa parasesti locuinta, nu cred ca ar fi in avantajul tau atat timp cat nu ai un venit sigur.
Da mai multe informatii despre tine
O zi buna sa aihappy

| UffleUFK explică (pentru caramela):

Am 21 ani si am un job ca balerina la Opera din Iasi happy

| caramela a răspuns (pentru UffleUFK):

Multi inainte happy si crezi ca iti poti permite sa faci un credit bancar pentru o locuinta? te-ai c ertat cu ai tai parinti?
In ziua de azi, nu prea ai stabilitatea locului de munca, iar daca iti faci un credit, crede-ma ca nu iti va fi atat de usor.
Dar daca ai un salariu care sa te motiveze, ar fi bine sa te consulti cu ai tai parinti
O seara bunahappy

Multumesc mult happy

Nu sunt certata cu ei, insa si eu si eu sunt de acord ca este timpul sa am "cuibusorul" meu. In plus, au spus ca o sa contribuie si ei la achizitionarea apartamentului, si spera sa fie cat de aproape de ei posibil

| caramela a răspuns (pentru UffleUFK):

Atunci daca ai acordul si sprijinul parintilor, mult succes!

Multumesc

5 răspunsuri: