Ce latime are balconul? Cu ce materiale vrei sa inchizi balconul? BCA? Panouri termoizolante? Caramida? Altceva? " 3 geamuri de deschis, din care unul dublu." Ce dimensiuni au geamurile? Ca termopanul sa stii ca nu e prea ieftin, un singur geam de 1 pe 1 e vreo 1000 de lei fara montaj. Cam la 2000 de euro te-ar duce, asta fiind o medie. Dar sa stii ca depinde si cu cine alegi sa lucrezi pentru ca firmele de regula iti iau manopera de doua ori mai scump decat te costa materialele deci mai bine alegi un meserias care lucreaza pe cont propriu decat o firma care te taxeaza si pentru aerul pe care l-au respirat muncitorii in timpul lucrarii.
Pai hai sa iti zic eu o intamplare, treaba asta variaza in functie de ce vrei tu, adica acum cativa ani am vrut sa fac o tocarie termopan formate din 3 geamuri de 1, 2x1 din care unul cu deschidere, doua usi normale de 0, 9x2m parca si o usa dubla de 1mx 2m, si inca un gemulet de 0, 8x1 (dimensiunile sunt relative cu un plus minus 10 cm) si am cerut o oferta de pret la "nea gheorghe" de la mine din localitate care mi-a dat 4000 de lei si o oferta de pret la Q Fort care mi-a dat 7500 de lei! de aici tragi si tu concluziile! acum depinde ce vrei? integral in termopan, zidarie pana la 0, 9-1m dupa termopan, daca stai la ultimul etaj si ai si acoperis, depinde de multe! spor la treaba!
GhidiuIoan întreabă: